Evet arkadaşlar iki huyu farklı konuşma tarzı farklı 2 insan. Eşim kardeşimin kendisine karsi konuşma tarzını beğenmediği icin goruşmek istemiyormuş. Bu sabah bu konuyu konuyu konuştuk. Bayram yaklaşıyor annemlere gitmek istiyorum aynı şehirdeyiz zaten. Eşim kardeşin de orda olursa gelmem diyor.

Eğitim durumlarını merak edecek olanlar icin yazıyorum. Kardeşim ılkokul mezunu ve ticaretle uğraşıyor. Eşim universite mezunu muhendis.

Eşim konuşurken kelimelerini secer cok saygılıdır buyuklerine karşı. Erkek kardeşim doğaldır. Kelime falan secmez Lan Enişte tarzında hitap şekilleri var. Aynı şekilde babamla da konuşuyor defalarca uyardim kardeşim biraz kibar ol babama bile saygısız konuşuyorsun lutfen dikkat et diyorum
Yav ne var konusmamda mandalinakolik der. Ben boyleyim der.

Kavgaları hic olmadı. Hakaret hic olmadı. Erkek kardeşim de eşimde hic kufur etmez. Kardeşim ev işleri konusunda bize yardım etmeyi sever eşime de bazen otururken hadi Enişte hadi sofrayı toplayak der. Eşim ona da sinir olur bana emrediyor. Ben oraya gidiyorsam tatile gidiyorum der.

Bu şekilde kızlar. Lutfen bana guzel yapıcı yorumlar yapın. Ben akraba ilişkilerini cok onemsiyorum. 1 tane kardeşim var onunla da goruşemezsem cok uzulurum. Eşimin erkek kardeşi ablasina karşı ben sevgi doluyum. Annesi babası benim icin cok kiymetli. Cunku seviyorum akraba bağını. Ama eşim benim kadar bağlı değil kendi kız kardeşini bile benim kadar arayıp sormaz umursamaz ben daha cok duşunurum.

Gelsinler gidelim derim o da kız kardeşinin eşini hic sevmiyor onlara da gitmek istemiyor. Kız kardeşinin kocası bana hal hatir sorsa hemen kıskanıyor sana laf vermesin diyor.

Mesela benim eşim benim erkek kardeşimin eşine hic laf vermez. Yapı gereği.

Bazen gercekten anlamakta gucluk cekiyorum. Bu durum beni cok yıpratıyor.

Konu biraz dağıldı kusura bakmayın eşim hakkında detaylı bilgi vermek icin diğer tarafı da anlattım.