Merhaba bir fabrikada sağlık memuruyum, yıllardır otomasyon alanına ilgi duyup pc ve insan etkileşimini en aza indirerek otomasyon yapmaktayım, orneğin hastaya a-ferin tablet verilecek, ben sadece ctrl+y kombinasyonu ile klavyeye basıp benim bu tuşa basışlarımı arka planda dinleyen programım sayesinde once internet explorera acıp sonra sağlık programına otomatik kullanıcı ismi ve şifre girip daha sonra yeni revir işlemi kaydı acmak icin bana kişinin personel numarasını soran bir iletşim penceresi acılmasını sağlayıp, sonrasında yeni hasta kaydı acılınca bana en sık kullandığımız ilacları getirip tek tıkla a-ferin tablet girebiliyorum. Boylelikle veriş giriş hızı 2 kat artabiliyor. Yıllar oncede doktor icin yapmıştım şu meşhur facebooktaki ciftlik oyunu icin, orneğin ekranda yumurtalar oluştumu onları otomatik topluyordu ve kullanıcının her yaptığı işlemi otomatik hale getirmiştim. Doktor hic pc ye dokunmadan ciftlik oyununda rekor yapmıştı. Bu bilgi birikimini kullanmak istiyorum ucret falan gerekmez, kendimi geliştirmeliyim Bilgisayar programcılığı okuduk bari hayal olarak kalmasın