Merhaba sevgili kadınlar ve kendini kadın hissedenler
Oldum olası gece uyumakta zorlanırım, gecenin sakinliğini sessizliğini huzurunu cok severim. Pandemi surecinde de benim bu değişik duzen iyice yerleşti, sabaha kadar comolokko asla uyuyamıyorum uğraşacak cok fazla şeyim var kah kitap okurum kah iş yaparım kah bir şeyler izlerim hatta fakultede kan deli akarken cıkar yururdum bile.
Haliyle sabah uyuyunca altı saat uykuyla ancak oğlen uyanıyorum, millet gunu yarılamışlar ben yeni başlıyorum vs. Calışma hayatı mecburiyeti varken tabi ki seve seve erken kalkıyordum şimdi o da yok. Uyanıp ne yapacağım sanki diyorum. Evde tekim butun gun, canım isterse işlerime başlıyorum bitiyor zaten stiyorum ki sabah kalkayım spor yapayım kahvaltımı edeyim mis gibi... ama ben o saatte zaten uyanık oluyorum ama tersinden, gun bitmemiş oluyor. Yuruyuşlerim akşama kalıyor. Şikayetci değilim, Madem herkes derttaş - kendine benzeyen insan arıyor ben de gunu gecesi tersdaşlarımı bulmak istiyorum. Neredesiniz firuzeler?
evliyim, bebek yok, okul acılıncaya kadar tatildeyim. Okul acılınca da iş yerim batmış olursa yine bir sure iş yok. saat beş.
surcu lisan ettiysem affola.