arkadaşlar eşimle ayrı yatmaktan gece yataktan yatağa gecmekten yoruldum tukendim. kendimi berbat otesi hissediyorum. başka sorunlarımız da var ama eşim coooooook horluyor ve biz bir yıl olmadı evleneli ama sarılıp huzur icinde uyuyp da uyandığımı hatrlamıyorum

bıktım kızlar dr a gotrdum zayfla gel dedi. koşu bandı aldık,horlama kesici dişlik aldık vs vs.ben kulağıma bişeyler teptim. yok arkadaş biz birlkte yatamadık. o horultuda kendi nasıl uyuyor anlamıyorum ama ben hic bişeyi istediğim gibi yaşayamadım da beraber yatmakta mı fazla bana

ya o salonda ya ben, ama moralimn bozukluğundan uykulaırm da kacıyor artık her gun uykusuz bitap şeklde işteyim.takmııcam diyorum yat uyu diyorum ayrı yatsak da ama takıyorum,rahatlamak sığınacak omuz istiyorum geceleri. ben de eşimle sarılarak uyumak istiyorum ama cok yoruldum artık. birlkte sarılıyoruz o uykuya dalıyor ya da ben once dalsam bile en fazla bi saat uyuyorum sonra gurultuden uyuyamıyorum kalkıyorum artık. don diyorum donuyor, hemen dalınca tekrar gurultu. psikolojim bozuldu artık...kalkıp salona gidince de birlkte yatmak bu kadar mı bi nimetmiş diyorum evlilkte. ben yıllarca bunun hayalini kurmuştum

kızlar eşimden de herşeyden de soğuyorum gercekten herşey hayal oldu...cozm bulacam diyor ama buyuk bi patlak verdiğimzde 2 gun yuruyor akşamları bantta diğer gunler illa hadi canım yuru falan die peşinde koşmam lazım ama gercekten evlendk evleneli uykusuzum.zayflasın die bitki cayları duzenli bişeyler veriyorum eline am cok yoruldum cok