İyi akşamlar kızlar ben yaklaşık dort bucuk senedir sekreterlik yapıyorum.Bir bucuk ay oldu işten cıkalı sebepler malum yol parasinin az olması başka işler yuklenmesi maaşın cok az olması.Sitelerden başvuru yaptım ozellikle uc dort tane siteye.Gecen hafta bir yer aradi buyuk bir tekstil firması santral sekreteri ama buyukcekmece tarafında bana mesafe olarak bir bucuk saat uzaklıkta servisi var ama trafiğe takilirsa iki saat surer.
İstediğim guzel yerler mesafe uzak oluyor oturduğum yerde bir medikal firmasına başvurdum ama ofis duzeni temizlik cay kahve ikramı ve sekreterlik yapan birini arıyorlar daha once calıştığım iki yerde de senin işi olmayan bir suru iş yukluyorlar. Bir turlu olmadı ilanlara başvuruyorum inancımı kaybetmemeye calışıyorum.Ama sizce bir bucuk ay uzun bir sure mı etrafımdaki herkes iş bulmadin mı ne yaptın iş konusunu sanki hemen anında iş bulmak kolay hemen bir de cay kahve temizlik artı sekreterlik yapan yere girsem mı yoksa biraz daha devam etsem mı ilanlara başvurmaya.