2 gun once yaşadığım olaydan dolayı sinirim bir turlu gecmiyor
Olay şoyle :Eşimle cocuğu gorumceme bırakıp pazara gittik pazar donuşu hem cocuğu hem gorumcemgili alıp koye gidecektik neyse vardık gorumcemgile .ben eşime yukarı cıkıp cocuğu alıp geleyim dedim tmm dedi arabanın ici sıcak olduğu icin esimde arabadan indi neyse cocuğu kapıdan aldım 1 dk surmedi bile aşağı bı indim aşağıda oturanlar kadın ve 2 kızı ellerinde bı sopa eşime bizim evi ne dikizliyosun diye bagariyolar oda ben eşimi bekliyorum dedi neyse dedim hayırdır ne oluyor bana sen sus diye bağırmaya başladılar sonra hakaret etmeye başladılar.2 katlı ev ve bu insanlar gorumceme gelen butun misafirlere bı şekilde catiyolar
hep. eşim oyle bişey yapacak biri değil başta zaten cok sinirlendim hem rahatsız olan evinin perdesini ceker oturur dimi erkekle kavgaya cıkmaz .sonrasın da gorumcemgile fakirler ,hırsızlar ,asosyaller ,koyluler diye hakaret ettiler ustelik kendi durumları da hic iyi değil ben anlam veremedim ailecek siyirmis gibiler di ama benim sinirim gecmiyor bı turlu dava acmak istiyorum ama surec nasıl olur ne yapmam gerekir bilmiyorum kufur ve hakaret ettiler surekli