Eşimin birkac tane bayan kuzeni var. Bizim yaşlarımızda. Hicbirine karşı kotu bir duygum yok hatta onları seviyorum bile ancak bir tanesi var ki onda icime sinmeyen şeyler var. Kendime bile soyleyemediğim ama kendimi yiyip bitirdiğim şeyler. Tek tek anlatacağım. Lutfen korktuğum şeyleri yuzume şamar gibi carpmayın. Daha ılımlı soyleyin belki de yanılmak istiyorum.
+Evlenmeden once bu kuzeni ile beni tanıştırmak istedi. Buluşunca eşim beni unutmuş gibi onunla yanyana yurumeye başladı. Ben arkalarındaydım. Ara sıra donup bakıyordu bana. Bunu gecebilirim cunku eşimin hızlı yurume huyu vardır. İyi niyet gosterebilirim.
+Ancak o buluşmadan sonra oyle bir şey dedi ki eşim. Buna asla iyi niyet gosteremiyorum. Oturduğumuzda kuzeni bi erkekle tanışmak maksadıyla goruştuğunu ama anlaşamadıklarını soyledi. Kızın soylediğine gore kendisi cok konuşmuş karşı taraf hic konuşmamış suskun kalmış. Kuzeni bizim yanımızdan ayrıldıktan sonra eşim bana dedi ki ona benim gibi biri lazım. Ben de rezil ettim bunu soylediği icin. Bu ne iğrenc bir cumle. Ben suskun kalmazdım anlamında dedim diye savundu kendisini. Sonra da yanlış olduğunu kendisi de kabul etti.
+Kuzenleri ile beraber koy evlerindeyiz. ben mutfakta bulaşık yıkıyorum. Onlar da arkamda oturuyorlar. İşte eşime kilo almışsın falan dediler o yok bunlar yağ değil kas dedi. Eşim ayağa kalktı bak karnıma dokun dedi aynı kıza. Ben elimde kopuklu tabak arkama doğru baktım neler olacak diye. Kız baktığımı farketti. Dokunmadı eşime ama eşim defalarca dokun dokun dedi. Başbaşa kalınca haddini bildirdim ama icimde kaldı bunlar hep.
+Durup dururken eşim o kuzeninin ismini gecirerek şuna benzer cumleler kullanıyor: onunla evlenseydim şunu sorun ederdi bunu sorun ederdi. Şu duruma anlayış gostermezdi. Aralarında bir şey olmamış olmasına teselli arıyor gibi değil mi Allah aşkına yoksa ben mi cok kotu niyetli biriyim. Bilemiyorum bilemiyorum.
+Eşim kuzeninin yanında bana gulumsemiş olsa ya da ufaktan dokunsa kızın hemen suratı asılıyor. Fark ediyorum.
+++Buraya bir suru madde yazabilirim bu konuyla alakalı. Az cok neler hissettiğimi ne duşunduğumu anlamışsınızdır. Sizden istediğim ben bundan sonra ne yapabilirim? Sonucta evlenmeden once boyle bir durumdan haberim yoktu. Bilemezdim. Zaten ortaya dokulmuş bir şey yok. Aralarında sessiz bir anlaşma var gibi. Asla duygusal olarak konuştuklarını duşunmuyorum. Ama gozumun onunde gercekleşen bu iğrenc olaylara da katlanıyorum. Eşime aranızda bir şey oldu mu diye sordum. Yeminler etti. Kardeşim dedi. Cok net konuştu. Ancak şunu sormaktan cekiniyorum. Cevabı beni uzecek biliyorum ama aranızda boyle soylenmemiş duygular mı var? Bunu sormalı mıyım ya da nasıl hareket etmeliyim