Merhaba ben 23 yaşındayım universite son sınıfım, kyk alıyordum ama okul bittiği icin kesildi , ama okulumu 1 sene daha uzattım. Kendi ihtiyaclarımı karşılamak icin calismaya karar verdim bolumum hukuk , avukat yanında calışmak istedim ama para vermiyorlar yasal staj başlamadan, adliye de covid riski var biraz da korktum , şu ınstagram butiklerinden biri model arıyormuş bende başvurdum dun bir cekim yaptık ve calışmaya karar verdik bende bugun ailem ile konuştum, şiddetle karşı cıktılar babam gidersen seni evlatlıktan redderim bidaha eve gelemezsin dedi ve beni dovdu. Ben ona ihtiyaclarımi karşılamak istediğimi guvenilir bir yer olduğunu anlattım, ama sen aptalsin seni kotu yola duşurup pazarlarlar dedi ama gittiğim yerde bluz cektik yuzum bile gozukmuyor, cocukken de şiddet gormuştum ama guvenmemeleri icin bir sebep yok liseyi bile yatılı dışarda okudum universiteyi de başka şehirde okuyorum ve başıma hic bişey gelmedi onları uzecek bişey yapmadim babama bana iş bul calışayım diyorum hicbisey bulmadı haziran dan beri ben kendim buluyorum calistirmiyorlar maddi durumumuz iyi değil borclarimiz var . Okul sonrası oturup kpss calışıp atanicaksin memur olacaksin sen asla ozel calisamazsin diyor babam , hakimlik sınavına girmek istemiyorum bana gore değil dedim bana yine hakaret etti . Yasadigim yerden başka bir yerde calışmak istemiyorum dedim annem agzina geleni sayıyor memur olacaksin diye. Baskıdan biktim , cok ozguvensiz ve mutsuz oluyorum gun gectikce.