3senelik evliyim,23 yaşındayım ankarada yasıyodum,eşimin işleri nedeniyle bursaya tasınmak zorunda kaldık.ilk sağlıksız bir gebelik yaşadım kurtaj oldum.icimde parca kaldığı icin tekrar bir kurtaj yapıldı.bu ilk evlendigim zaman başıma gelmiş bir olay ikinci gebeliğim ise iki iki bucuk ay oncesi oldu ankaradan gelmeden once dış gebelikti malesef

betam 7000lerdeydi cok sevinmiştim inşallah saglıkli olur diye ama yolunda gitmedi. ankara etlik zubeyde hanım hastanesinde 17 gun yattim inğe yapıldı duzenli olarak beta degerlerime bakıldı bir duşup bir yukseliyodu.iğne icimde eritsin diye yapılmış vucut kendiliginden atsın diye.riskim vardı kesem sağ tupun ustunde oluşmuştu.ben hastanedeki o psikolojiyi kaldıramadım kendi istegimle taburcu olmak istedim.cıktım evimde kendim takip ettim sıfıra duşene kadar degerlerimin sukurler olsunki riskimi atlattım ama cok uzgunum icim paramparca.şimdi de bursada olduğum icin ne bir hastane ne bir hekim biliyorum.tedavimi gormek istiyorum anne olmak istiyorum rabbimin izniyle hayırlısı ile,lutfen yardımcı olun.