Merhaba. Şuan moralim cok bozuk. Ozelini paylaşmayı seven biri değilim, buraya yazmaktan utanıyorum biraz ama patlamak uzereyim gercekten. 5 gun once tup bebek transferi oldum, işim cok stresli olduğu icin 10 gun izin aldım. Eşim de izin almadığı ve beni de yalnız bırakmak istemediği icin annesini getirdi, benimki musait değildi. Kayınvalidemle aramız normalde iyi ama cahilce ve haddini aşan hareketleri coktur. Ben de surekli kibar bi dille uyarırım. Ama cok umursamam, ciddiye de almam, kalbini kırmak istemem. Ama belki de hormonların etkisiyle şimdi hic katlanamıyorum, cok kotuyum. Hele dun inme inecek sandım. Dun sabah ucumuz mutfaktayız, eşimle şakalaşıyoruz, kayınvalidem kolumu durttu sus oğluma cevap verme diye, gozlerini patlattı oyle sinirlendim ki anlatamam dondum ne durtuyorsun dedim. Normalde asla boyle konuşmam. Kahvaltıdan sonra cay iciyoruz eşime dedim ki test gunumuz haftaya pazar ama Cumadan yaptıralım, olmamışsa boşuna Cumartesi gunu uc saatlik serumu taktırmayız, kayınvalidem sertce sus olmamışsa deme, ağzına alma dedi. Ay nasıl sinirlendim bi anda anlatamam o ses tonu soyleme şekli delirtti beni. Dondum ağzımdan cıkanların hesabını mı vericem, hem boyle bi secenek de var, yokmuş gibi mi davranayım ona gore hareket etmem gereken durumlar oluyor dedim. Annesine cıkışıyorum diye bu sefer eşim bağırmaya başladı. Baktım olmuyor bari biraz uzanayım dedim, on dakika sonra kayınvalidem yatak odama daldı !!! Sen niye buraya geldin diye, cok sinirlendim iyice ama bu sefer bişey demedim, cıktık hastaneye gittik serum icin. 5 saat sonra donduk, canım nasıl dondurma istedi anlatamam, dondurmayı bi cıkardım tamamen erimiş, kayınvalidemin yanına koştum bugun dondurucu acık kaldı mı dedim evet dedi 3-4 saat acık bırakmışım yeni kapattım dedi. Herşey erimiş. Dondum boşaltmaya başladım geldi dikildi tepeme attırmam, atma ne olacak diye tartışmaya başladık. Gitti eşimin yanına karın benim acık bıraktığımı soyluyor ama ben acık bırakmadım dolabınız bozulmuştur dedi. Bu sefer biz eşimle dolap mı bozuldu diye ayrı bir panik olduk. Bi sure icindekileri ellemedik iki saat sonra kontrol ettik hepsi geri donmuş, dolap bozuk değilmiş yani, eşimle ne var ne yoksa copun yanına bıraktık sokak hayvanları yesin diye. Hadi kazara olmuş ona bişey demiyorum da beni cok uzen, kayınvalidem biliyor en ufak bişeyde hemen zehirleniyorum saatlerce istifra ediyorum, bunyem aşırı hassas. Boyle bir zamanda bunu nasıl saklar. Bi tanıdığım transferden sonra zehirlenmişti, oğurerek kusarken embriyo tupune kacmış, kızın tupunu aldılar. Allah korudu resmen. Atarken baktım bi suru şey bozulmuş, kokuşmuştu, resmen zehirlenecektik. Normalde dondurma asla yemem, temmuz ortası oldu ağzıma surmedim, Allah cok buyuk, resmen gosterdi durumu, uyardı. Bilmiyorum belki de ben cok abartıyorumdur. Bunlar normal şeylerdir. Suc sen de cok yuz vermişsin diyecekseniz de kibar bi dille diyin rica edicem, ben sadece buyuklerime saygılı olmaya calışıyorum. En stressiz olmam gereken bu gunler de cok kotuyum zaten.