Merhaba arkadaşlar cok bir bilgim olmasada tecrube ile sabit umarım işinize yarar.
Amator videolardan vazgecmeyin(Telif ve uzun sureli para kazanmak icin ideal)
Sosyal Ağlardan KopmayınŞoyleki ; Mutlaka facebook sayfalarınız,profilleriniz olsun yeni cıkan hit bir videoda sizi derenin obur tarafına taşıyabilir.Surekli kullanım icin onermiyorum sadece video hitini 400-500'lere ulaştırmak icin kullanılmalı bana gore ve coğu zaman aramalarda sıralama atlatmaya yardımcı oluyor 10 Telif gelecek videonuz olmasındansa 500 amator videonuz olması daha iyidir,en kotu en berbat video bile 4-5 aylık bir surede 600-700 izlenmeye ulaşıyor sindirerek yawaşca kazanmak bana gore en iyisi..
Blogger'da mutlaka videolarınızı paylaşın en cop blogger bile bir gun hit makinası olabilir.Yabancı video sitelerini turlayın,videolarınızı paylaşın Point'li capraz izlenme,beğeni sitelerinden uzak durun en buyuk hata (denendi),Acıklama ise ayrı onemli nokta coğu insan şarkıları ismi ile değil sozlerinden aratıyor bunuda unutmamak gerekli..
Bunlar benim zamanla karşılaştığım ve denediğim şahsi deneyimlerim.umarım anlaşılır olmuştur ve işinize yarar.
Okuduğunuz icin teşekkur ederim
Youtube'de ilerlemenin ufak ipucları
Youtube Kazanç Sistemi ve Adsense0 Mesaj
●4 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- YouTube
- Youtube Yeni Başlayanlar
- Youtube Kazanç Sistemi ve Adsense
- Youtube'de ilerlemenin ufak ipucları