bayanlar merhaba yaşım 27 2 aylık evliyim aile binasına gelin gittim 2 aydır eşim evlendiginin farkına varamadi annesinden cıkmıyor ve kavgalar oluyordu Bir tane de gorumcen var bekar 18 yaşında abisini benden kıskanıyor abisini benden surekli uzaklaştırmaya calışıyor ve eşim hep onun yanında bana gelir der ki o daha kucuk sen yapma neyse. Ben abisiyle ne zaman kavga etsem bana surat asar sanki onunla kavga ediyor muşum gibi gecen akşam ile evimize geldik eşim hadi gel anneme inelim dedi anne demek istemediğimi kardeşinin bana surat yaptığını benim de moralimi bozulduğunu huzursuzluk olmaması gerektiğini soyledim aşağı indi duvarlarımız cok ince gorun canım benim hakkımda bir suru şey atıp tuttu ben onu istemiyorum ben onun suratını gormeyeceğim dayanamadım eşimin yukarı cağırdım ben başladım kufur etmeye eşime değil gorumceme sabrımı taşıran son damlaydı . Sonra eşim aşağıya indi kardeşiyle tartisnis kardeşine blof icin evden gitmiş yukarı geldi benim kardeşim evden gidiyor sende gidiyorsun babami aradı gelin kızınızı alın anne evime geldim 3. Gunun sonunda kayınvalidemi aramaya karar verdim ama bu 3 gun eşim beni aramadi kayınvalideme nolucak bu halimiz dedim arkadan gorumxem bana kufur etmeye başladı bir gazla annemin evinden kendi ebime geldim valimizi aldım eşyalarıi toplamaya başladım gorumcem yine apartmanın koridordundaj bitti bu evlilik defol git abim seni isteniyor diyince sartellerim attı birbirimize saldırdık eşim ayırdı ve bana bu evden git artık bırakın gitsin dedi aldım valizlerimi baba ocağına dondum ertesi gun mesaj atmış bana ben kafamı toparlayıp oyle karar vernek istiyorum diye

Şimdi size soruyorum ben ne yapmayaliyim o binaya geri donemem imkansız ailem beni siler ayrı eve cıksak annem arkamda eşimle konuşmayacağıni sotyluyor ama ben senin mutluluğun icin konuşmasamda olur diyor . Yine aynı aeyler olurmu ayrı bir yerde olsak bile semt olarak huzurumuz olurmu yardim edin ...