Merhaba daha once bir hesabım vardı ama bulamadım o yuzden yeni uyelikle yazmak zorunda kaldım .
BU BENİM İCİN BİR SECİM DEĞİLDİ. KİM HEM DİNEN HEM TOPLUMSAL ACIDAN DIŞLANAN KABUL EDİLMEYEN BİRŞEYİ SECMEZDİ.
Direkt konuya gecmek istiyorum.
1996 doğumluyum. Cinsel kimliğim konusunda bir problemim den bahsetmek istiyorum. Kendim dahi zor kabullendim bu sureci bu bana uymaz bu ben değilim bu aileme yakışmaz diye duşuncelerim arasında gencliğimi heba ettim. Kendimle bile uzun sure kus kaldım. Son 2 yıldır bu konuda kendimle barışık oldum. Buyuk bir şehir ama doğu şehrinde yaşıyorum. Bu konuyu anneme acıldığımda sonu benim icin husran bitti. Beni affetmesi icin kendime zarar verip dikkati dağıtmak istediğim zaman bile oldu. Konuyu babama soylersem galiba benim kendime zarar vermeden o beni direkt oldurur. Beni ben yapan şey aslında bu diyebilirim kendimle barışık olduğumdan beri bu konuyu kabullendigim andan itibaren bir tık daha mutluyum. Ama annemin bana o bakışları beni her gun olduruyor. Lise mezunuyum ama satış temsilcisi meslek grubunda kendimi geliştirdim sertifikalar aldım iş deneyimim cok fazla. Ailem icinde zor durumdur benimde evladım olsa tabiki normal bir secim yapmasını isterim. Aileme sırtımı donmek gibi bir niyetim tabiki yok ama huzurlu değilim mutlu değilim olmuyor. Başka bir şehir başka bir hayat duşuncem var yine diyorum aileme sırtımı donmek gibi niyetim yok. başka şehir daha iyi gelicek bundan eminim Nasıl yol izlemem gerekiyor ? Ne yapabilirim.Lutfen ama lutfen lut kavminden dini yonden baskıdan bahsetmeyin yıllardır bunun savaşını kendim zaten verdim.