Merhaba hanımlar, fikirlerinize ihtiyacım var ben uniye giderken aynı bolumden biri benimle ciddi duşunduğunu ve tanışmak istediğini soylemişti. Kendisi herzaman cok ciddi ve insanlara değer veren biri olduğu bariz belliydi (grup konuşmalarında vs..) Bense onu redetmiştim kibarca, yani oyle bir duşuncede olmadığımı soylemiştim. (sadece okuluma, derslerime odaklanmak istiyordum, cok zorlanıyordum o aralar). Olaydan birkac ay sonra okul bitti.. fakat kafamda hic onu unutmamıştım. Sonra bi zaman gecti aylar sonra, ona yazayım dedim sosyal medyadan. Yazışmaya başladık. bana cevap olarak nerden geldim aklına vs gibisinden diye sordu.. (sosyal medyada ekli değildi) bende; işte okul mevzusunu konuşuyorduk, sonra sen geldin aklıma flan, filan dedim.. ve muhabbet ilerlerdi. Ve birdaha teklif etti tanışmayı (birbirimizi bi uzun sure tanıyalım, bakarsın guzel bir adım atabiliriz evliliğe gibisinden) ve bende kabul ettim. Birbirimizi tanımaya başlıyorduk vs..,.. ama sonra icimdeki hislerden emin olamıyordum, biraz farklıydık karakter olarak. Ve ben korktum bundan dolayı. Etraftaki boşanma sebeplerini okuyunca insan korkuyor. Ve korkunca, ben artık devam etmek istemiyorum dedim. Bu olaydan uzun bi sure gecti fakat kendisi hala aklımda.. onu 2 kez redettmiş bulunuyorum. Cok uzulmuştur ama bende uzuluyorum.. Yazsammı tekrar yazmasammı.. cok pişmanım, hislerime guvenerek boyle birşey yaptım. Hislerime guvenmeseymişim keşke, korkuma daha doğrusu..