Merhaba hanımlar. Size bir konuda danışmak istiyorum.
cocukluktan beri yakın oldugum bir arkadasım var ama ozellikle universiteye gectiğinden buyana bi kac kere kusluk yaşadık cunku onun sorunlu bi ilişkisi vardı ve ayrılıp barışıyordu cocukla barışınca ben asla aklına gelmiyordum. Bunu defalarca kendisinede soyledim hep inkar etti her neyse cocuktan ayrılmış en son kustuğumuzde. Benimde ilişkim bitti ve bende con ağladım uzuldum sağolsun yanımda oldu. Ama şimdi bakıyorum on gun yirmi gun mesaj atmasam asla aramaz sormaz. Hep ben yazarım napıyosun felan diye. Evlerine gidiyorum mesela calışıyor yorgun oluyor genelde surekli uyku modunda.Spora gidelim diyorum mesela yok ben uşenirim cevabı alıyorum. Bunları idare edebilirim ancak şu son olan bir durumacanım cok sıkıldı. Ailesi benden memleketlerine gidicekkeri icin kızlarıyla kalmamı rica ettler yalnız kalmasın diye.evlerimiz arasında bir sokak var zaten bende tatilimi bile bırakp o yalnız kalmasın diye şehir dışından geldim.ilk gunler iyi guzel anlaştık ama şehir dışından kuzeni gelmiş eve ve sonra sanki beni istemiyor moduna girdi evde. Bana zaten geliyomusun felan diye sorduğu yok ben sırf annesi dedi diye gidiyorum eve muhabbet yok elinde full telefon. Uykumuz geliyo yatıyoruz sonra genelde kuzeniyle sohbet halinde.neyse dedim belki ben alınganlık yapıyorum, yeni sevgili yapmış bu arada ve full onunla konuşuyor. Bugun sabah onlar uyurken kendi evime gectm zaten gunlerdir asla kahvaltı felan yapmadık beraber saat 2-3e kadar uyuyor. Bende uyandınızmı diye mesaj attım cvp yok bu saat oldu. Aradım aradığınız kişi başkadıyla konusuyor dedi telefon. Zaten 7/24 elinde telefon whatsappa cevap vermemek icin girmediğini duşunmeye başladım. Yani gercekten benim arkadaşım nedenboyle anlamıyorum. Şimdi evlerine gidip kalasım yok demekki bana ihtiyaxı yok zaten. Ama darıldıgımıda bilsin istiyorum ne yapayım gidip kalmasam ailesine ayıp olacak yalnız bırakmış dicek bilmiyorum..