Merhabalar;
Liseyi bitirdikten sonra evlendim kucuktum her şey cok guzel olacak diyerekten,fakat tabi ki oyle olmadı sandığımdan
cok zor bi hayatla karşılaştım,ve sonra 18 ay sonra yollarımızı ayırdık. Tabi ki yapmış olduğum bu hatanın vermiş olduğu pişmanlığı ve uzuntusunu gerek ben gerek ailem(her zaman arkamda dağ gibi annem vardı) ve cevrem senelerce yaşadık. Aylar gectikce toparlanmaya başladım hayatıma yon vermeye calıştım. Her şeyde yoluna girdi tabi. Mutlu,huzurlu,sosyal,işe giden gelen biri oldum.
Tabi bu sırada hayatıma kimseyi almıycam diye sozler veriyorum

Aradan gecti 3 sene

Biriyle tanıştım hayat hikayemizi anlatıyoruz birbirimize benim icin sorun değil evlenip boşanman insan insan olsun diye diye ilerliyoruz,tabi kendisininde bana benzer hikayesi var tabi ki ama imza yok.(Ne de imza tapu gibi bi şey gunumuzde ama o sonucta benim gibi evlendi ayrıldı diye anılmıyor

Birbirimizi cok seviyoruz sevgimizle alakalı hic bir problem yok net bi şekilde. Fakat aklınıza gelecek ilişkide kotu ne varsa yaşandı bu 4 senede ufak caplı şiddet,kıskanclık,kufurler,kız olayları.....(şu an 27 yaşındayım).Ben cok seviyorum diye emek verdim diye her hatasını kabul ettim ozurler,ağlamalar...
Aileside beni seviyo tabi sonucta ben oğlunun her hatasını kabul eden ev işinde becerikli evi cekip ceviren calışkan bir kadınım

Gel gelelim ki erkek arkadaşım benim icin olup bitiyo ve bunu herkes biliyo aileler tanıştı ama annem istemedi iyi şeyler duymadığından dolayı.(ama ben hic bir şekilde bana yapılanları aileme bahsetmiyorum) Her şey iyi deyip geciyorum,doğal olarak annem takipte seni uzerse ağlatırsa şiddet varsa kıskanclığı ust seviyelerdeyse arkadaş cevresi iyi değilse asla kendini kotu hissetme bırak cunku sen benim evladımsın der canım annem melek annelerimiz.
Bi şekilde ikna ettim ve nişan tarihi belirlendi. Nişan olmadan paattttttt diye benim erkek arkadaşım rahatsızlandı ve 1.5 ay hastanede yattı ve ben her zaman yanında kaldım hastanede geceli gunduzlu yemeden icmeden uyku uyumadan sonucta boyle bi durumda kimse kimseyi bırakamaz.Hastaneden cıktık evindede 1 sure baktım annesi gece bende gunduzleri bakıyordum. her neyse 6 ay sonra nişan oldu her şey guzel ama boyle dediğime bakmayın bırakmak icin cok cabaladım ama olmadı baskı ve ısrardan dolayı hep bi vicdan oldu bende.
Neyse biz evlenince başka bir şehirde yaşama kararı aldık herkesten uzak. Ve gitmeden once bize ailecek yemeğe geldiler bi sorundan dolayı ben uslup olarak ters bi cevap verdim kayınvalideme oda doğal olarak alındı ve annem uyardı ayıp ettin kendi evinde oyle ters cevap verme diye konuşma fırsatım olmadı ertesi gun yola cıkıcaz diye geldikten sonra evine gidip gonlunu almayı duşunuyordum ama emin olun saygısızlık değil sadece oğluyla alakalı bir detay. neyse gittik ev bakmaya herkes ev bakmaya gittiğimiz biliyor tabi duğunden once alalım yavaş yavaş oderiz diye 4 gunluğune gittik 2 gun ev bakıcaz zaman kalırsa biraz da tatil yaparız diye.
Gel gelelimki bizim ev bakmaya gideceğimizi bilen kayınvalide ve gorumce adayım kıskanclık krizleri başladı sonucta biricik evladı biricik abisinin evlenmesine ramak kalmış

ev baktık yemek yiyoruz evdeki olayla alakalı konuşuyoruz nişanlımla her şey guzel gayet ılımlı yaklaşıyo saygısızlık yapmadın sen annem zaten benimle alakalı olan tum laflara darılır anne olduğu icin diyor, aradan 5 dk gecmeden bu dunyada benim icin 1.annem 2.kız kardeşim 3.sen dedi

daha sonra tartıştık bu laf uzerine ve bana eski eşle vurdu insan insan olsun diyen sevgili nişanlım

Gittik ve gorumce adayım yazmış mesaj atmış senede iki kere tatile gidiyosunuz bilmem ne

yazdım gorumceme napıyosun diye amcamlardayım yazmış sadece bende iyiyim sağol dedim

neden bizimle gelmek isteyeceğini soylemedin ne zaman istedinde yapmadık ben seni istemiyor muyum dedim ne cevap verirse beğenirsiniz ben tatil delisi değilim ne yapıyorsanız yapın ben bi şey istemiyorum yazmış bende peki dedim(ve abisiyle arasında 10 yaş olduğu icin ben hep nişanlımı uyardım o genc kız bu kadar sıkma ne istiyosa al ben bunları yapınca gorumcem beni abla olarak gordu sen benim icin yenge değil ablasın benim icin bizim icin her şeyi yapıyosun diyen gorumcecim)
hem tatil delisi diyo bana hemde ev bakmaya gittiğimizi biliyor.
Şimdi sonuc olarak ben cok şey verdiğim icin ve mesafe koymadığım icin bunlar benden hep bi şeyler bekler olmuş bunu anladm
ve aklıma şu geliyor ben sizin icin oğlunuz dahil olmak uzere bi cok şey yaptım ne yaptımda bunlar oldu..
Bi insanı 40 gun taşı 1 gun taşıma senden kotusu yok derlerdi,meğer ne kadarda doğru.
Cok uzun yazdım ama gunlerdir toparlayamıyorum kendimi kimseyle konuşmuyorum yardımcı olursanız sevirim sonucta bir kadın olarak fikirleriniz daima onemlidir okuduğunuz icin şimdiden teşekkur ederim.