Oncelikle herkese merhaba foruma bu gun adını bilmediğim bir uyenizin telefonu uzerine haberdar olarak uye oldum...

Bana bir fikrinden bahsetti ve ytpara.com a davet etti

Burada bu konuyu sizlerle tartışmamı rica etti o nedenle buradayım ve sizlerin fikirlerinizi almak istiyorum.

Ben Muhammed Ravullu FullOrganikHit programının coderi ve yayıncısıyım

Yaptığım program 2 yıldan beri kullanılmakta şu an 6 bini aşkın aktif ve 58 k civarı kayıtlı kullanıcısı var

Ve bu programla bu 6 bin kişi her gun birbirinin sitesini doğrudan ve organik yani kelime araması ile ziyaret etmekte ve 2 yıldan beri kelimelerini ilk sıralara taşımaktadırlar

Piyasada her ne kadar taklitleri yapılmışsa da bu taklitler ancak yonlendirme fake hit gonderebilmekte olup bizim projemizin gonderdiği hitler analytics uzerinde kelimeden organik olarak onaylanmaktadır

Tum bunları reklam yapmak icin değil konu hakkında fikir vermek icin yazıyorum

Şimdi eğer mevzuyu anlatabildiysem youtube hakkında ne yapabileceğimi paylaşayım : Eğer sizlerce de uygun olur sa ben youtube ana sayfasından kelimenizi yazıp arama yapacak ve ilgili linki bulduğunda o linke tıklayıp videonuza tıklayarak videonuzu sonuna kadar izlettirebilecek bir program yazabilirim

Bu programın tum forum uyelerince kullanılması ve herkesin video linkini eklemesi ve programı acık tutması başlangıcta birbirinin videosunu izleyerek ivme sağlaması ardından o kelimede videonun onlere gelmesini sağlayarak diğer kullanıcılar tarafından da izlenmesini ivmelendirecektir

Bu konuda forumda bir konu acmayı ve sizlerin bu konudaki fikirlerinizi almayı uygun goruyorum

eğer bu konuyu ayrıntısı ile tartışır programın neleri sağlaması konusunda fikirlerinizi paylaşırsanız sizlerin kullanımına sunmak uzere boyle bir proje geliştirebilirim

Projeyi geliştirdikten sonra test etmek amacı ile oncelikle herkesin riske edebileceği bir hesap uzerinden bir aylık testlerini yaparsınız eğer sonucta program sizin bu hesaplarınıza zarar vermeyip sadece fayda verirse aşamalı olarak gercek hesaplarınız uzerinden de bu projeyi kullanabilirsiniz

Yada nasıl olacaksa sişz daha iyi bilirsiniz cunku bu konuda forum oluşturan sizlersiniz

Benim yapabileceğim şey birebir insan hareketlerini simule ederek google gibi bir devin gelen hitleri doğal ve organik olarak onaylamasını sağlayacak programı kodlamak

Ancak konunun detaylarını siz verdiğinizde ben daha doğru bir algoritma kurabilirim

O nedenle fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim

Herkese olumlu yaklaşımlarından dolayı şimdiden sonsuz teşekkurler

iyi forunlar