Arkadaşlar,
Uzun zaman once gectiğini duşunduğum ama ara ara gundeme gelen anksiyete daraltmaya başladı.
Anksiyete bozukluğum var gectiğimiz yıllarda tedavi oldum. Ancak psikolojik rahatsızlıklar hemen gundeme geliyor bi hastalık gecmişi olunca.

Atıyorum dışarı cıkmamış olsam bile her sabah boğazımda bir ağrı ile uyanıyorum hemen ateşime bakıyorum. Covid korkusu sarıyor.
Buzdolabından azıcık ses geliyor bozulmasa bari diyorum. Bozulsa ne yaparız diye korkuyorum.
Bayram geliyor eşim rahat biri olmasına karşın ben acaba annemlere gidemez miyiz ki diyorum.(covid surecinde ailelerimizden başka kimseyle goruşmedik, bayramda da o şekilde olacak)
Ay şu nasıl oldu bu nasıl olacak ya olmazsa ya plan yapamazsak ya istediğimiz gibi yapmaya calışırken bir mudahale gelirse
Kurbanı bir kuruma bağışladık mesela ya ulaşmadıysa ya listede bir şekilde ismimiz gorunmezse gibi ciddi kaygılarla ve duşuncelere boğuluyorum.
Birisini arayacağım, resmi bir işlem yapacağım yada biri davet ediyor reddedeceğim bunların hepsi benim icin sorun haline donuştu.
Araba alsak nasıl olur ya bozulursa ya işin icinden cıkamazsak. ya atama olur da ayrı şehirlerde olursak gibi bir duşunceye girdiğim zaman bile ağlamam istiyorum.
Belki gunluk ve herkesin duşunduğu şeyler gibi olabilir ama bu duşunceler esnasında nefes problemi, baş ağrısı gibi fiziksel donuşleri de oluyor kaygılarımın. Doktora gitmek istemiyorum bu defa, kendim aşmak istiyorum.
Ne yapacağımı bilmiyorum. Eşim elinden geleni yapıyor bazen daralttığımı hissediyorum. Mantıklı hic bir gerekcesinde kalbim tatmin olmuyor.