Herkese selam.. bu posta ilkkez yazıyorum paylaşmaya konuşmaya cok ihtiyacım var.Aslında psikoloğa gitmeyi de duşunuyorum ama sizler neler soylersiniz merak ediyorum.Ben cok kotu bir cocukluk gecirdim annem olacak o kadın beni hic istemedi.Son cocuğum istemsiz şekilde olmuşum.Babamda zor bir adammıs yani gencliğinde ev halkına cok cektirmiş ben o zaman kucuktum anlamıyodum ama hayal meyal hatırlıyorum yaptıklarını, sonra yaslanınca duzeldi ama kısa surdu hastalanıp,vefat etti.Bu babamla olan kısacık hayat hikayem aslında doğru duzgun baba kız iliskisi olmadı aramızda ben cocukken yani o gencken bana hep kotu davranırdı
Bana sadece bir ablam iyi davranırdı hatta onu annem yerine koyardım ama o da bıraktı beni,istemedi kendi hayatı,ailesi varmış evlenince boyle soylemişti hÂl unutamıyorum..Bu benim cocukluk yaram.Travma gibi bişey benim icin istenmemek...Sonrasındaki iliskilerimi de etkiledi tabi bu durum kuzenlerim,arkadaslarım kimseyle sağlıklı iliski kuramadım cunku kimsesizdim arkadaş olmayı beceremedim huyumu,suyumu sevmedi kimse buna artık uzulmuyorum cunku kendimi anlıyorum hatalar yaptım ama kimsesizdim bu nedenle yaptım ne yaptysam beceremedim arkadaş olmayı akrabalarım yani kuzenlerim uzaklastı benden aralarına almadılar birkac arkadasım da oyle bu yuzden bir suredir bunalımdaydım hic istenmediğimi duşunuyordum nedenlerini anlamaya calışmıyordum hep boyle gidecek zannediyordum ama simdi anlamaya calısıyorum ama yine bu yoksunluk hissinden dolayı hata yapmaya da devam ediyorum tabi..Biri var simdi cok seviyorum yanlıs bir iliski aslında ama bana ilgi gosteriyor aslında kullanılıyorum biraz biliyorum ama ben onu seviyorum sonuna kadar devam edeceğim bi gun gercekten beni seveceğine inanıyorum.Gecen gun kuzenime bu iliskiden bahsettim istedim ki beni seven biri olduğunu yani isteyen biri olduğunu paylasmak istedim cunku birinin sizi istemesi,beğenmesi reddedilmemek o kadar iyi okadar iyi geldi ki anlatamam size belki evet şuan cidden kullanıyor beni ama İSTEDİ bu benim icin o kadar değerli ki iyilesmeye basladım biliyormusunuz..hatta benim kuzenim iliskiden bahsedince seni yarı yolda bırakcak bak gorursun iddiaya girelim falan dedi cok zoruma gitti.. İnşallah bırakmaz,sever beni o zaman gorurler onlarda.Ama birde şoyle bir durum oldu aslında.Ben istenmemek konusunda bu travmadan dolayı dinen Allah'ında beni istemediğini dusunmustum tabi depresyonum daha da derinleşmişti ama sonra dusununce ve hissedince Allah kimseye benzemez icimde O'na karşı en ufak bi sevgi varsa Allah bu sevgiye karşılık verir cunku o kimseye benzemez...Boyle dusunmeye basladım icimdeki sevgiye guveniyorum,tutunuyorum..O'nun sevgisini de HİSSEDİYORUM.Mutlu olmalıyım.İyilesmem lazım istenmek de cok iyi geldi aslında son birkac yıldır beni beğenen benimle olmak isteyen insanların hislerine bile inanamıyordum biliyo musunuz cunku kendimi şartlandırmıstım yani suan sevdiğim kişi beni istemezse kimse istemiycek diyordum kendime hatta beni isteyen insanları beynim hep gormezden gelmiş sadece ona odaklanmısım kısacası cok kotuydu durumum ama daha iyi olacağım inşallah...