Evlendikten sonra ikinci evimiz. İlk evimizde komşumuz cok kalabalık bir aileydi ve asla gece gunduz demeden ses yaparlardı bizde ev kira zaten diyerek kendi evimizi aldık ve taşındık. Yine yuzum gulmedi tabi. Ust katımda yeni evli bir cift var surekli ama surekli kavga ediyorlar başta anlayış gosterdim birbirlerine alışma sureci cok normal diye ama aylar gecti artık kavgaları eşyaları yere atmak duvarlara birşey fırlatmak gibi eylemlere dokuldu. Butun bina şikayetci olduk sadece kavga sıklıkları azaldı o kadar hala arada gecenin koru adam sandalye devirebiliyor oğlum kac kere ağlayarak uyandı bunlar yuzunden.

Gecen haftada yan daireye taşındılar ve kahretsin yine kalabalık aile. Kapıya hıncları varmış gibi pat kut ortmeler insanın odu kopuyor. Sabahta bangır bangır muzik actılar hala Calıyor pazar pazar. Eşim site yonetimini aradı ama sallamadılar sanırım. Sinirlerim cok yıprandı artık benim kucuk bebeğimde var uykusuzum yorgunum hic huzur yok. Eşimin ve benim iş yerimize yakın ve en uygun ev buydu. Evi satıp yeni ev alabilmemiz şuan icin cok cok zor yeni doğum yaptım kiraya gitmekte istemiyorum kurulu duzenim boşa gidecek ağlıyorum artık sinirlerim bozuldu lutfen eleştirmeden anlayarak yorum yapar mısınız ne yapılabilir bu anlayışsız insanlara