İyi akşamlar. Şu anda ağlayerek yazıyorum bu satırları. 1 bucuk yıllık sevgilim vardı. Şimdi ayrıldık. Farklı memleketlerdeyiz. Ben İstanbul o Antep. Aramız cok guzel gidiyordu evenecektik. Arada sırada kavgalerımız oluyordu tabi. Bunlar 2 erkek kardeş 2 kız kardeşler. Abisinin karısı 23 yaşlarında. Benim sevgilim 29. Abisi 32 filan. Ben 21. Sevgilim ailesiyle yaşıyordu. Bunlar abisi filan surekli annesine yani sevgilimin yaşadığı eve oturmaya geliyorlardı. Abisi calışıyor akşamları benim sevgilim eve bırakıyor yengesini. Babası annesi evde ama benimki bırakıyor her seferinde. Dun akşamda yengesinin buzdolabı bozulmuş. Abisi benimkini aramış git bu bak diye. Benimkide tamirciyle gitti eve. O sırada telefon acık ben duyuyorum konuşmaları. Doğru yani tamirciyle gitti. Neyse cıktılar yengesinden. Biz tartışmıya başladık yani ben kızmaya başladım. Abin yokken niye gittin o eve. Baban varken sana mı duşer. Birazcık dikkat et kac yaşında delikanlısın sen. Eve gidiyor sen gjturuyosun baban yok mu evde o niye yapmıyo bunları onun yapması lazım dinimizde namahrem bunlar falan filan. Ağzıma geleni soyledim. Sonrada konişmak istemiyorum bikıc gun dedim. Yapma etme nolur tamam dikkat edicem dedi. Dinlemedim kapattım telefonu. Bugun hic konuşmadık aradı surekli mesaj attı ailemle konuştum bağırdım cağırdım onlara bidahe boyle bişey olmicak dedi. Hicbirine cevap vermedim. Az once aradım. Başladı bana saydırmaye sanki o mesaji yazan o değilmiş gibi. Sen napmaye calışıyorsun ben herkese soyledim boyle boyle diye o kız napmaye calışıyor dedi annesi babası kardeşleri birbirine mi duşurmeye calışıyor bişey yok bunda demiş. Ablaları aynı şekilde. Abilerine sormuş bahanemi eraştırıyo senden ayrılmak istiyo bence o kız demiş. Bu da hepsine dolmuş. Ben sustum sustum en sonunda ayrılmayı cıkarınca evet ayrılmak istiyorum dedim. Direk tamam bitsin dedi. Seni ararsam şerefsizim dedi. Hakkım helal olsun dedi kapattı. Bizim ailemizde akrabada olsa boyle şeylere dikkat edilir. Ben mi abartıyorum. Normalde iyiyken cok iyiyiz ya da kalbimi kirdığında gelir gonlumu almaya calışır herşeyi yapardı benim icin. Bi anda bitirdi. Cok kotuyum. Ne yapacağım ben şimdi... Biraz akıl verim lutfen. Bide sevgilim kac yaş buyuk olmasına rağmen adıyla sesleniyor. Kac defa duydum. İnsan saygıdan der ya. Bu ne samimiyet dedim abi dese. Gosterse saygısını..