Merhaba arkadaşlar.Bir once ki konumda eşimin ailesiyle ilgili sorunu yazmıştım şimdide eltimle sorunluyuz.Kv ile kp kışın bizdelerdi eltim de surekli bize gelirdi yemek yer evlerine giderlerdi.kv memlekete dondu artık eltimler gelmez diye duşundum ama halen daha geliyor.Oncesinde goz boyamak maksatıyla ıslerde bana yardım ederdi şimdi misafir gibi gelir oturur yer icerler evlerine gidiyorlar Bayramın ilk gunu pikniğe gittik.piknikte eşim surekli eltime yer veriyor,benden iyi muhabbet kuruyor ,benimde gonlum olsun diye donup oyle değil mi der lafıni bitirir.Bende sinir kupu oldum tabi.Eltim suan 7a7aylihamile.Mkangal yaptık bi tane et aldim yarısını ben yedim yarısını eltime uzattım hayır teşekkur ederim sen ye bende hamilesin canın ceker dedim yine reddetti.iyice sinir oldum.Esim sofrada yemek yerken şaka maksadıyla gece eve gidelim dedi sonra donup eltim icin dedi ki şimdi elinin tersiyle yapıştırır bende neden oyle bır şey yapsın,istediğimiz vakitte doneriz dedim.esim herseyi ona danışıyor sonra donup benim fikrimi soruyor.bende surat yapıyorum neden boyle yapıyorsun diyor.Bugunde eşimle tartıştık eltime benden daha cok değer veriyorsun surekli onlarla birseyler yapıyoruz,herşeyi ben yapıyorum sen eltimi ovup deger veriyorsun dedim.Sinirlendi haketmiyorsun ,icin kotu fesatsın dedi bana.Bende istemiyorum gelmesinler dedim bende hamile kaldim kimse bana oyle davranmadı zoruma gidiyor.derin dondurucu aldik onu bile kıskanıyor.esime soyledim artık yoruluyorum herşeyi ben yapiyorum o eline birseye surmuyor yapsa iki bardağı makineye atar yoruldum der gider oturur.hamileliği bahane ediyor.bende hamileydim davetler verir misafir agarlardim.bunları soylememe rağmen eşim hak vermedi eltimin tarafını tuttu.Gercekten beni sevmediğini ve değer vermediğini goruyorum. Eltimle guzel guzel muhabbet eder.ben bir soru sorarım zor zor cevabıni alirim.Artik kaldıramıyorum. Esimle kusuz şuan konuşmuyoruz.Ne yapmalıyım?