Merhaba, 23 yaşındayım ve cinsel olarak aktif olmama rağmen jinekologa gitmedim. Oyle korkuyorum ki anlatamam. Zaman zaman doktora gittiğimizde sinirli tavırlarla verilen ters cevaplara maruz kalıyoruz ya başka bir bolume gittiğimde bu beni cok etkilemese de kadın hastalıkları soz konusu olunca boyle bir tavırla karşılaşmaktan cok korkuyorum. Bu saat oldu ben internetten şehirdeki butun doktorlara yazılan yorumları okuyorum. Senelerdir erteledim ama artık muayene olmak zorundayım. Cesaretimi toplayıp doktoru araştırmadan yakınımdaki bir hastaneye gitme kararı almıştım fakat dayanamadım yorumlara baktım ve doktor hakkında sinirli, kotu davranıyor gibi yorumlar gorunce hayalimdeki doktoru bulmak icin araştırma yapmaya başladım Kafayı yemek uzereyim niye bu kadar korkuyorum anlayamıyorum. Adet olduğumda tontiş bir doktora gitmiştim, ondan beridir hic muayene olmadım kendime cok kızıyorum. En kotu ne olabilir ki diye duşunup kendimi rahatlatmaya calışıyorum ama olmuyor. Adanadan doktor onerisi veya duşunduğum gibi korkutucu olmadığıyla ilgili tecrubelerinizi paylaşır mısınız?