Evet kendimi bitmiş tukenmis gibi hissediyorum . tahammulum kalmadı kimseye herşeye kızıyorum ,ruhen cokmuş durumdayım . Ve artık kabus gormeye başladım akşam ustu uyuduk cocuğumla, ruyamda tup'u yere fırlattım ve o tup cok şiddetli gaz kacırmaya basladi, ben oğlumu alıp dama gittim sonra eşimi aradım biz gidiyoruz dedim catı ev ucarsa sende arkamızdan gelirsin dedim .sonra oda telefonda ağlamaya başladı ben napayım şimdi diye yeter artık niye boyle yapiyosun diye ağladı .sonra telefonu kapattım ve bıan kendi telefonum yok oldu aşağıda unutmuşum karşıda bı adam gordum ona itfaiye yi ara dedim tamam dedi cok panik olmuştum halbuki intihar etmek istiyordum ben orda .hemen cabuk ara diye bagiriyodum.bi arkadaşım vardı cocukluk onuda gordum elinde ikinci bı bebesi vardı bu cocuk nerden cıktı dedim .( Cunku kendi eşinden bosanmis) bana evlilik dışı olduğunu soyledi ,,ee dedim cocuğun babasıyla evlenmicekmisiniz dedim yok dedi istemiyor dedi , bende kızdım ozaman ne bkuna ikinci defa aynı hatayı yapiyosun cocuk doğuruyorsun dedim .biz bununla kavgaya tutustuk kızı ruyamda oyle dovuyorumki bı yandan sacını ayağımla bastırıp diğer yandan kafasını kaldırmaya calisuyorum resmen işkence ediyorum ona ,sonra o kız arkadaşım milleti topluyor benden intikam almaya damdan bişiler atıyorum onlara kucucuk bı cocuk kapının altından bakıyordu onu musluk suyuyla islatiyorum cocuk kacıyor falan .sonrada telde o arkasimi arayıp senin bana yaptığın bu ikinci darbe sana gununu gostericem diye tehtit ediyorum.isin lafın kısası kizlar ben iyi değilim psikiyatriye randevu aldım cuma gunune verdiler .ha buarada gulerken ağlamaya ağlarken gulmeye başladım ama boyle bildiğin kriz şeklinde .oğlumun beni boyle gormesini istemiyorum iyi olmak istiyorum sadece .bana noldu bu ruh halim bana kafayı yedirticek diye cok korkuyorum .ben bile artık kendimden korkuyorum