Kızlar gecen actığım konu vardı ya hani,
Yeşil Işık mı Yakmış Oluyor Şimdi işyerinde hoşlandığım cocuk da benle ilgili guzel şeyler demişti arkadaşıma. O olaydan sonra her şey boka sardı. Arkadaşım gelip bana anlatmıştı, cocuktan hoşlandığımı bilmeden. Sonra cocuk birden uzaklaştı benden. Yani soyle normal şartlarda surekli yanıma gelen, surekli konuşan cocuk artık tek kelime etmiyor hatta kasılıyor. Kendimi muthiş kotu hissediyorum o kadar gereksiz bi beklenti icine girmiştim ki artık daha cok konuşur tanımaya calışırız birbirimizi filan diye duşunuyordum.

Kızların demesine gore arada sırada yine bakıyormuş, sadece bi kere bakarken yakaladım onda da ışık hızıyla kafasını cevirdi. Kızlar, benim ilgilendiğimi belli etmediğimi soyluyor ama cocuk muhtemelen arkadaşımın bana dediğini anladı. Onu gordukce mala donuyorum, elimi ayağımı koyacak bi yer bulamıyorum ve baya sacmalıyorum konuşurken eheheh bak arama geciyor gibi sacmalıyorum galiba.

Şimdi ben cocuğun bana ilgisi olup olmadığını nasıl anlayacağım?
Ben bu olaylardan once twitterdan takip etmiştim, o da geri takip etti. Şimdi tekrar instagramdan takip istediği atmak cok ısrarcı olmak gibi geliyor.

Ayda yılda birisinden deli gibi hoşlandım ve bummm diye cakıldım yere. Cidden dengem bozuldu. Benimle konuşunca cok iyi hissediyorum konuşmayınca direkt moralim yerle bir oluyor.