Oyle aman aman bir dert değil de bu konuda fikirlerinizi merak ediyorum.

Annemle ayrı şehirlerde yaşıyoruz. Tek bir gun olsun kızıma gideyim ozledim deyip evime gelmiyor. Geldiğinde de anca kaynanam eşimi ozledi gelmek istiyor diye beraber geliyorlar . Plan kvden cıkıyor yani.
Evine de davet etmiyor evli cunku adamın cocuğu yok rahatsız oluyor bizlerden. anca ben ablama gidiyorum oraya geliyor orda kalıyoruz.

Belki yılda 3 kere falan yapıyor bu da . Sizce cok cok az değil mi? Tamam oyle bir beklentim yok yapmak zorunda asla değil ama ablamla aynı şehirde . Torun da bakıyor yemegini de yapıyor ev işini de full. Ona oyle yapıp bana yapmaması agrıma gidiyor.
Kpssye hazirlanıyorum. Mesela sınavın var diyip destek olabilir. Olmuyor.

Artık kendisi fark mı etti ne yaptı ben cok uzun zamandır beklentimi kestim hic bir sey demiyorum da . Tavır da almıyorum. Sana gelmem lazım sınavdan once işlerini hallederim dedi. Istersen gelirim dedi 3 gun. Ben de tamam dedim olur.
Bu hafta olmaz en iyisi şu gun geleyim diyip oteledi yine...

1 kez cok ihtiyacım vardı. Yiğenim ateşlenmiş. Anneme gel demiştim bundan 3yıl once. Ablam beni arayıp sen ne sanıyosun ya nasil cagriyorsun annemi benim cocugum atesli diyip bagirip kapatmiştı.. ve bu olay gibi bir suru olay. Hep ablamın bencillikleri..

Ve annem hep ona.. gercekten hayat
zalimlere iyi. Sizce abartıyor muyum ?

Edit: ihtiyacım derken yeni evliydim vajinismustum hergunum aglamakla geciyordu anneme manevi ihtiyactaydım. Ama hic gelmedi ... yani ihtiyac anında.