Merhabalar, ilk kez konu acıyorum bilgilerinize ve fikirlerinize danışmak icin.
Ablamın 5- 6 yıldır suren boşanma ve velayet davası bu sene cok şukur sonuca bağlandı. Karşı tarafı anlatmak gerekirse yalan ve iftiradan cekinmeyen, kufuru su gibi icen insanlar. Fakat dışarıda kendilerini ağa ve paşa ilan ederler.Boşanma surecinde bize cok cektirdiler. Uzattılar da uzattılar ve en son kendileri uzlaşma istediler. Cocuk konusunda cok direttiler ve ablama karşı doldurdular.Cok şukur bu surecleri atlattık fakat bu insanların iğrencliklerinden kurtulamıyoruz.
Anlaşmaya gore cocuk coğunluk bizde. Yaz tatilinde bir aylığına oraya gitti. Bir ay doldu, pazar gunu yeğenimi aldılar onlardan. Pazartesi gunu onların tarafından birinin covid olduğunu duyduk başkalarından. Babam bunun uzerine arıyor ve soruyor bir şey var mı sizde diye. Tahmin edeceğiniz uzere soylemiyor. Biz dikkat ettik,onlarla alakamız yok, diyor. Biliyoruz ki ic iceler. Ailem hemen test yaptırdı.Bu sırada da yeğenimin babaannesinin pozitif olduğunu oğrendik.( Kendileri soylemiyor bu arada. Ya babam arıyor ya başkalarından duyuyoruz.) Bugun sonuclar geldi. Yeğenim pozitif, ailenin geri kalanı( ablam, erkek kardeşim, annem, babam) negatif. Yeğenimin soylediğine gore aralarında soylesek mi, soylemesek mi muhabbeti de gecmiş. Zaten duşunmeden verdiklerine imkan vermiyorum. Onlarda da belirtiler varmış cunku.Peki, insan demeye utandığım bu kişiler icin ne yapmalı?Karşılığı olamalı bu durumun.Bu yaptıkları resmen cana kastetmek. İnsan olan en azından bizde boyle bir durum var, siz de ona gore tedbirli davranın, der.
Annemin, babamın, ablamın, kardeşimin her birinin kronik rahatsızlıkları var. Cok uzgun ve cok kızgınım.Kızgınlığımı uzerimden atamıyorum.