Gunaydın Hanımlar uzun suredir kpss calışıyordum kendimden evimden cocuğumdan odun vererek hazırladım bu sınava cok yıprandım bu sureci yaşayan bilir sınav cok yaklaşmıştı son atamalarda 2018 puanım ile atandım cok şukur eşim benim atandığım şehire aldıracak işini buradan gideceğiz.. hem buyuk bir sevinc hemde şok etksindeyim henuz.. ama mutluluğumu cok yaşayamadım.
Kısaca bahseder isem ben tek kardeşim babam vefat etti annemde 5 yıldır başka birisi ile evli bana hep soylerdi sen atanırsan ben hemen ayrılırım eşimden diye.. bende ona eğer mutsuz isen yada olmuyor isen şimdi ayrıl, bir duzen kuralım sana benim atanmamı neden bekliyorsun diye sorardım. bu sorunun cevabını bir turlu alamadım
şimdiye kadar hep maddi sıkıntı cektim , ozel sektorde calıştım cok yıprandım cok ezildim artık herşey geride kaldı rabbime cok şukur fakat şimdi buyuk bir problemim var oda annem..
Atandığımı duyar duymaz hemen bana bende ayrılacağım olmuyor dedi ! .. sizle gelirim cocuğa bakarım vs dedi eskiden soylediği gibi kafasında bu planı kurmuş
şimdi yalnış algılanmasın annemdir başımın uzerinde yeri var ben elbet her zaman sahip cıkarım ona fakat annemin de bizimle gelme istediği ve planı var bizimle yaşama daha doğrusu annem anlaşılması cok guc bir insandır doğum yaptım zaman evimde kaldı da tam bir facia idi.
yani aynı evde olmaz yapamayız bir arkadaşlar başta biz anne kız anlaşamayız bunu o kadar iyi biliyorum ki
Anneme diyemedim ama aynı evde olamayacağımızı yapamayacağımızı onun kendi bir duzen kurmasını soylememedim
Cunku soylesem biliyorum ki hemen sen beni istemiyorsun olacak adım.. atandın değiştin hayırsız evlat olacak adım.. beddualar kotu sıralanacak ardı arkası kesilmeden.. annem dinlemeyecek bile bu durumu nasıl halledebilirim lutfen bana bir yol gosterin hanımlar bunu duşunmekten sevinemiyorum bile