Kızlar kafamın icindeki sesleri susturamıyorum saatlerdir. Olcem gercekten, cok darlandım icimi dokmek istedim. Belki sizler bir şeyler soylersinizde rahatlarım.
Bu akşam saat tam 17:00 da bakırkoyde aracımla tek yonlu bi sokağa girdim. Yanımda kuzenimde vardı. Yolun ortasına biri aracını bırakmış. Başta icinde biri var sandım şoyle bi baktım kimse yoktu. Etraftada kimse yoktu. Azcık bi bekledim. Sonra hani belki dukkanda vs. Bir yerdedir duşuncesiyle kornaya bastım. Dukkandan bir insan musveddesi cıkıp el kol yapıp ne basıyorsun lan kornaya goruyorum ben seni falan demeye başladı.
Şok oldum bi an. Noluyo demeye kalmadan bu bağırmaya devam etti kuzenimde aractan indi noldu demek icin. Bu deli herif bağırmaya devam ediyor. Kuzenimde kız bu arada. Ben iyice cıldırdım indim dedim arıyorum polisi. Ara, napcak bana polis diyo hala bağırmaya kufur etmeye el kol yapmaya devam ediyor ama neler neler. Ama nevrim dondu kızlar. Bu hayvanın hem oğlu hem kızı hem karısı oradaymış duşunebiliyor musunuz ? Oğlu uzerime yurudu. Polisi aradım, oğlu bana diyor ki gundemi meşgul ediyorsun djdjskfjdjsjdk
Biz karşılıklı olarak baya bi bağırdık. Ben en son kendimi parcalaya parcalaya bağırıyordum zaten o ayrı. Sonra bu hayvan herif arabasına binip arabasını benim ve benim aracımın uzerine doğru surdu. Duşunun artık sinirlerimin durumunu. Hala oradan bi esnaf mı artık nedir bilemiyorum, beyefendiliğinize yakışıyor mu diyor adama bu hayvan herife.
Ben baya avazım cıktığı kadar bağırdım lakin cok huzursuz cok keyifsizim ve hazmedemiyorum bu olayı. Olay esnasında utanmaz herifin rezil oğlu hala daha herkes şahit burada diyordu, ben anlamıyorum boyle insanların neye nelerine guveniyorlar... ama kızlar o kadar canım sıkıldı ki hic anlatamam size. Allahtan bulsun belalarını diyorum durup durup.