merhaba ben bundan yıllar once henuz 10 yaşındayken başıma bir olay geldi. annemle babam hacca gitmişlerdi 1.5 ay kalmışlardı bana o sure zarfında ananem bakıyordu. sonra bir gun teyzem eşiyle birlikte bi ihtiyacımız var mı diye sormaya geldiler. ben de bilgisayarda oyun oynuyordum. sonra eniştem bilgisayardan araba sitesine bakıcam deyip beni kaldırdı sandalyeye oturdu ve bi bacağına da beni oturttu. cok rahatsız oldum ilk başta. ondan sonra burada ismini dahi zikredemeyeceğim cok mustehcen kelimeler yazmaya başladı arama motoruna. ben şok oldum ve sesimi cıkaramadım. bak bunlar araba markaları dedi. boyle araba markası olmaz falan dediğimi hatırlıyorum. sonra kalktım gittim yanından. bu yaşıma kadar da kimseye anlatamadım bu durumu. icimde de cozemedim. kucukken bi amca beni kucağına alıp sevmeye kalktığında veya arabada birisinin kucağında gitmek zorunda kaldığım zamanlar olmuştu yine kucukken bu olaydan sonra aşırı kotu ve raahtsız hissetmiştim kendimi. şimdi hala o adamı gorunce yuzune tukurmek istiyorum. sizce bu tacize girer mi?
23 yaşındayım, aşırı yemek yeme problemiyle savaşıyorum. olur olmadık şeylere aşırı ani tepki verebiliyorum. şu an bir ilişkim var ve aniden sinirlenip olur olmadık cumleler sarfedip insanların psikolojisiyle oynuyorum istemeden de olsa ve sonrasında hemen pişman oluyorum. iş işten geciyor tabi. bu olay bunları tetikliyor olabilir mi?