1 murekkep balığı anımı anlatiym size; 1 gun denize gittik.Deniz 2 taraflı bi buyukler icin olan bolumu war bi de veletler icin olanı.veletler icin olanı kayalarla cevirip kumla derinliğini azaltmışlar.İşte ben gittim buyuklerin denizine girdm cık girdm cıktm.Bi ara dubaya gittim ters takla atim derken mayom cıktı

neyse sadede gelelim

buyuk denizden cıkim kucuklerinkine girim bi bakim dedim nası bi duygu

Allah belamı vereydide girmeyeydim

gittim girdm su sımsıcak ohh sırf sidik

Sonra işte ayakta ilerliyodum baktım kıcımda bi kıpırdama oluyo alla alla dedim kaşıdım biras durdu 1-2 sn gene başladı

Allah Allah dedim arkamı bi dondum elimin 3-4 katı buyukluğunde murekkep balığı bi midyenin icinde kıcımı kovalıyo

lan de get dedim bu ne ittim biras tırsarak

sonra izliodum benm kuzen var benle yaşıt bu seferde onun kıcı cazip geldi

dedim lan Onurrr arkana bakkk die bağırdım Sonra bu mal arkasına baktı bişe yook dio lan suya bak suya dedim bi baktı kactı o kacış
Milli guvenlik yazılısı ;Milli guvenlik yazılısına girdk bisuru şey salladım cıktm sonra bizim bi arkadas vardı Erdinc

en sona kaldı yazılıyı bitiremedi bi

Sonra bu goturdu kağıdı verdi geldi.Dedimki Lan erdinc kağıdın arkasında da sorular wardı onları da yaptınmı dedim abooo gormedim dedi halbuki oyle bi soru yok

Sonra bu hocaya giderken arkasından şaka lan şaka die bağırdık ama duymadı

Hocanın yanına gitti hocam kağıdın arkasındaki soruları yapmayı unuttum kağıdımı geri alabilrmym dedi. Sonra hoca da aynen şoyle dedi sana kağıdın arkasında soru olduğunu soyleyen kim dedi.Beni gosterdi

Hoca da ayağı kalktı aynen şu vaziyet bağırdı ''Cocuğu keklemeye utanmıyonmu lan maydonoz '' die bağırdı

Sonra tum sınıf gulmekten kırıldı
Kolum kırıldı

; Ben kucukken park vardı bizim orda

Annem beni oraya goturur donen atlara bindirir dondururdu.Sonra annem yoruldu dondurmekten baska bi adam geldi o da cocugunu bindirecekmiş.Sonra anneme siz oturabilrsn ben ceviririm dedi.Sonra adam bi cevirio bi cevirio kendimi korku mağarasından geciomuş gibi hisstettim sonra atın 1 zinciri koptu ben pat tepe taklak yere duşerken kafa ustu elimi koydum kafam kırılacağına elim kırıldı
Acıların Cocuğuyum ; Bigun bizim yaylaya gidioduk arakabayla arabamız da doblo o zaman.İşte yaylaya giderken annem bi ot gordu ismi keber mi ney dedi şundan koparayim az eve goturecem dedi.Sonra babam duruyodu yavaş yavaş bende doblonun arka sağ tarafında oturuyodum araba giderken surgulu kapısını actm ayağımı yere surtuyodum olan oldu ayağım asfalta takıldı tekerin altına geldi hem arabadayım hem ayağım tekerin altında bi vaziyette acı cektim baya bi hemde ne acı

sonra ben tabi o an panik oldum bağıramadım bile sonra araba sarsıldı ayağım altında kaldığı icin tekerin onune resmen takoz gorevi gordu ayağım.Normalde ayak bileği ileri geri hareket eder ama ayağım sağa doğru 60 derece bukuldu az daha bilek de kırılıyodu babamın son anda farkedip durmasıyla kırılmadı Allah a şukur.Sonra ayağımı bi cıkardm kanlar fışkırıyo topuğum asfalta surtulmekten erimiş vaziyette dağın ortasında.Sonra dediler arabada kolonyadan başka mikrop oldurucu bişe yok die.Sonra ayağıma acık yaraya kolonyayı doktuler bi bağırdım resmen dağ inledi

O anı da gecti gitti
Daha bisuru war da aklımda simdilik bunlar tam olarak duruyodu bunları yazdım siz de anılarınızı yazarsanız cok iyi olur
+ReP ( Comert Olan Her Zaman Kazanır

)