meraba aranıza yeni katıldım..herkese gunaydın . Bana gun aymayalı o kadar uzun zaman oluyo ki.
hergun burda yuzlerce konu okuyup yazmamak icin kendimi tutum.. ama artık işin icinden cıkmıyorum hoş yazsamda ne değişicek ki .. yinede duşuncelerinizi alma istedim belki bi yol vardır. başından sonuna kadar ayrıntılı anlatıcam size.
4 sene once biriyle tanıştım ..birbirimize aşıktık, en azından ben.. kaptandı, yaşadıgım yere 2.kaptanlıga yukselmek icin sınava girmeye gelmişti. sahilde oturuodum yanıma geldi liman'ı sordu belge vermesi falan gerekiyomuş. tarif ettim laf lafı actı telefonlar fln alındı .. oyle yılışık bi tip degildi oturaklıydı zarar gelecegini dusunmedim.
goruşmeye basladık bulustuk vs vs. arada yasadıgım yere geliyodu beraber gezıyoduk bı kez bile sırnaşmadı bana buda ona daha cok guvenmemı baglanmamı sagladı.. beni cocukmusum gibi tasıdı hep yanında baba şefkati gibiydi daha cok.. ben artık kor olmuştum.. o sefere giderdi 8ay ben ozumu kırpmadan beklerdim 1.5 sene gecti boyle..
durmadan bana ek kart cıkarmaktan hediye almaktan alısverise gtmekten bahsediodu ama asla kabul etmedim defalarca ısrar etti ama her seferinde azarladım..bi zaman sonra evlenmek istedigini soyledi cok sasırdım ve sevindim .. hıc beklemedigim bi anda evlenme teklif etti..son gelişinde annemle tanıştırdım 2 hafta kaldı yasadıgım yerde..beni cok kıskanırdı 8ay boyunca o gemide kafayı yerdi uydudan aramadı gun yoktu..son seferine cıkıcaktı 7 ay sonra geldiginde duğun yapıcaktın bunları kendı ailesiylede konuştum annemede anlattım oda actı konuyu herşey netleşmişti diyebilirim. ailelerin bi araya gelip tarih kararlaştırması kalmıştı sadece.
yasadıgım sehırde oturan bi akrabasıvardı annemle tanıstıktan sonra beni goturup o aileyle tanıstırdı..allah var cok iyi insanlardı.. bi gun yine onlara gittik kadın bebeği sağlıkocagına goturucekmiş siz durun ben 2 3saate gelirim yicek bişeyler hazırlayın dedi. bende o kdr benimsemiştim ki MUSTAKBEL EŞİMİN ailesini..
ben bişeyler hazırlarken yanıma geldi gel konusalım dedi.oturdum karsısına bana soyledikleri :'' ben senin hayalını 1.5 senedir kuruyorum şimdi gelinim olucaksın sen benim omrumu seninle geciricem her gun uyandıgımda yanmda gorucem senin gibi bi insanla evlenecegim icin o kdr grur duyuyorum ki sadıksın gozunu benle actın(ilk sevgilimdi,ilk onun elini tuttum ben ilk ona seviyorum dedim) şimdi ben gidicem 7 ay daha buyuk korkularla. hic kurmadıgım kadar buyuk hayallerle gidicem ya donduğumde gitmiş olursan benden ?? benim ol sadece bi kez ki aklım kalmasın bunu senden istedigim icin utanıyorum ama biliyosun kuruntularımı''....
o an sadece korktum tekbi kelime bile diyemedim olmaz olur hic bişey.. aklıma geldikce kendime lanet ediyorum neden tepkı vermedin diye niye sustun niye inandın salakmıyın be kızım aptalmıydın? sevismemiz bile solmadı saniye surmeye bişeydi sanki sacındaki tokayı ver saklıyım gibi bişey oldu . zevk almak amaclı bişey degildi resmi bi gorev gibiydi ikimiz icinde.
sonra benim ayaklarıma kapanmalar etrafımda fır donmeler..arsa aldı ev yaptırıodu bana kaba inşaat bitene kadar istedigim dizaynı dekoru kafanda kur hatta bi mimar bul dondugumde yaptıralım diye konuştu..anneside aynı sekılde, hersey o kdr ciddiydikı 1 ay sonra gemiye cıktı hersey harikaydı ..gemiye cıktıntan 2 ay sonra 2 gunde arayan adam 3 gunde aramaya basladı sonra 4 sonra 5 gun sonra 1 hafta.. dayanamdım co ısrar ettim sorunu sordum soylemedi saatlece ugrastım sonunda dokuldu..
''ben seni haketmiyorum yuzune bakamıyorum sen 19 yasındasın tam sevılme cagındasın ama ben o askı sana veremem artık sana hıc haketmıycegın seyler yapıyorum ben..her limana girdigimizde seni aldatıyorum .. sen beni boyle severken bana boyle guvenırken ben sana ihanet ediorum hic haketmıyosun o yuzden bitsin elif.. herşey icin ozur dilerim umarım beni affedersin'' tek bi soz bile soylemedim . sadece baktım webcamden yuzune dakıkalarca.
sonra kapattım. gunlerce azıma tek lokma girmedi .aylar gecti.. midemde reflu vardı iyce arttı stresle. neredeyse butun yemek borum yandı. hastaneye yattım. cıktıgımda resmen benden eser yoktu cokmuş cop gibi olmuş herseyden vazgecmiş bi insan.
cok uzun zaman gecmişti arkadasım aracılıgıyla biriyle tanıştım once arkadaş olduk cok ıyı arkadaş sonra hikayemi anlattım ona beni cok iyi anladı aramızdaki arkadaslık sevgiye donusmeye baslamıstı. ben artık deli gibi asık olmayı beklemiyodum zaten bana saygı duysun yeter dusuncesindeydim. evlenme teklıf etti uzun uzun konustum bu yasadıklarımı yuzume vurmıycaksın bunu bılerek yola cık diye..
lafımı tamamlamadan sen nediosun boylemı tandın benı dıe azarladı. peki dedim tanıdıgıma ınanıodum hoş ONU cok tanımıştım ya. uzun sure nişanlı kaldık ve evlendik. babam kansere yakalandı ama cok sukur riski atlattı. bınlerce kez sukurler olsun cok cok iyi. allahım annecimle bana bagısladı onu.
evliligimizde herkeste oldugu gibi sorunlar bizdede cıkmaya başladı .. cok buyukte kavgalarımız oldu kucukte . benim sıgıncagımbi tek babam var annem var baska kımse yok ..işin icinden cıkmaadıgım icinde anlatmak istedim babama sorunumuzu cozsun aramızı duzeltsın bıraz ogut versin die. ama her seferinde daha aramadan telefonu kaptı alımden ıkna etti aratmadı.. artık sorunlar cok buyudu hergun kavga bana vurmaları vs vs vs. bosanmak istedigimi soyledim yurmuyo dedim ailemin yanına donucam dedim beni tehtit etti eger oyle bisey yapmaya kalkarsan beni birakıp gidersen herkese anlatırım babana anlatırım yasadıklarını rezıl olursun ordada evın olmaz baban yeni iyileşti istermisin kotu olmasını ........... hicmi korkmuosun allahtan bu bana yaptıkların ıcın dedigimdede ''seni sevıorum gidersen olurum baska carem yok''diyo .. ne konussam bos..
şimdi her kavgada ''eger yansıtırsan gidersen bosanırsan soylerim anlatırım'' lafları.. babamı kaybetmeyi goze alamam ben.. cevremizdeki insanlar hep bi acıgımızı bekledi babam inanmasa bile yada inanıp sineye cekse bile cevredekiler akrabalar onların sozleri babamı kahredicek .daha yeni yeni iyileşiyo ona bunları yasatamam. ıstedıgı kadar umrumda degil desin yine icine atar benim babam kahrolur biliyorum.. o yuzden kendi hayatımı feda ediorum . benim belki yasıycak bi 30 40 senem daha var ama babama kalan 5 10 senedinide bu acıyla utancla yasatamam kimin once gidecegini allah bilir elbet ama mantıken dusundugumde ortaya cıkan manzara bu..
işte bu yuzden kendimi bu eve kendi ayaklarımdan gorunmez bi zincirle bagladım. bi gun melek bi gun seytan olan eşimle bu hayata mahkum oldum..
şimdi beni ister yerden yere vurun ister acıyın ister haklı bulun ister kızın ister haketmişşin diyin.. bunları anlatabılecegim sizden baska kimsem yoktu ve artık icimde tutamazdım sadece bilin istedim . hepinize şimdiden teşekkur ederim.