Merhabalar. Benim sorum eşimle ilgili. İlişkimiz bana anormal geliyor. Daha yeni evliyiz yani 2sene olacak ama beni arzuladığını hissetmiyorum. Hic o tarz bir his goremiyorum onda. Sorduğumda oyle bişey yok tabiki istiyorum diyor ama bir tepkisini goremiyorum bu konuda.seni seviyorum der surekli oper ama.
Ben doğum yaptıktan sonra değiştiğini duşunuyorum acıkcası.
Mesela akşam işten glir 7buouğa doğru yemek yeriz sonra ben bulaşık falan toparlar Ken o cocuğumuzla ilgilenir ilgilenme dediğim ise annesini atar kameradan cocuğu gostermek icin. Yarım saat 40dakika kadar. Oyle oyalayayım oynayayım yok. (6aylık bebeğim)
Daha sonra cocuk mızmızlanmaya başlayınca uykusu gelmiş der getirir verir bana kendisi eline telefonunu alır surekli video izler makina, TIR videoları falan yada instagramda gezer surekli.
Bu her akşam boyle. Telefonu bırak dediğimde bırakır ama sonra tekrar alır. Cok soyledim bu konudan rahatsız olduğumu ama aynı şekilde devam ediyor.
Tamam ben cocuğu uyuturken falan alsın izlesin ama hepimiz oturuyorken sinir oluyorum.
Yataktada aynı şekilde ben cocuğu uyutmaya calışıyorum o yine telefon elinde. Biraz zor uyuyor oğlum. O uyumaya yakın eşimde uyuyor elinde yada gobeğinde telefon uyuyakalmış.
Surekli boyle genelde her gunumuz. Ona sorsan normal bir ilişki ama bana anormal geliyor. Belki evdeyim şuan calışmıyorum bu duruma kafayı taktım ama normal bir ilişkimi bu sizce?
Haftasonları bile erkenden kalkar 7-8.uyu bari haftasonu en azından birsz bana zaman ayır gece uyuyakalıyorsun diyorum napayım uyuyamıyorum diyor. Haftasonları da uyuyakalıyor