yeni bir değişiklik oldu ve artık her birim kendi icinde acık ofis şeklinde yani bir birimin tamamı aynı yerde onceden bir kac kişilik odalarda kalıyorduk. Bu yeni şekilde mudurle de aynı odadayız sorun şu ki surekli sigara iciyor bir kamu kurumu ust yoneticiler de iciyor ama onların odaları tek normalde bu şekilde kalabalık odalarda kalanlar da odada icmiyor ama bizimki iciyor.

Ben kac kere soyledim rahatsız olduğumu amirim olmasına rağmen sert bir uslupla da cunku sinirlerimi bozuyor ustelik korona varken yayılımını hızlandırıcı bir etken sonucta. Git şikayet et diyor şikayet etmek de işe yaramıyor cunku ilgilenen yok. Diğer arkadaşlar izindeler cok yaşamadılar bu durumu. Bir tanesi de kendi rahatsız olmasına rağmen mudur yokken soyleniyor yanına gelince ancak benim uzerimden robot rahatsız oluyor diyor yani kendisi soyleyemiyor şaka gibi. Onemli değil zaten bence bir kişinin istememesi bile yeterli icmemesi icin. Alo tutun hattını da daha once arayanlar olmuş bu sigara mevzusundan ( cunku bizim kurumda sigara yasağını kimse takmıyor) ama mesai bittikten sonra falan geliyorlarmış kimse sonuc alamamış yani ben henuz denemedim o yuzden.

Benim yerimde olsanız ne yaparsınız? Kendi yerimin değişmesini talep etmeyi duşunuyorum ama bu defa da başka bir birimde calışıp fiziksel olarak başka bir yerde olmak nasıl olur bilemiyorum ...