Merhaba kızlar,
İnternetten tanıştığım bir bey var ve yaklaşık bir aydır birlikteyiz.(internetten olması bana hala garip gelse de). Tabi ilk zamanlar tanıma sureci derken baya bir sancılı gecti, oncesinde farklı bir forum sitesindeydik (iki ay kadar) orda insanlarla olan diyaloğu ve muhabbeti sayesinde tanışmadan bile aa ne kadar iyi birine benziyor demiştim icimden.
Tanıştıktan sonra sosyal medyadan ekleştik falan derken telefon alıp yazışmalardan sonra kendimizi arkadaşlıktan farklı bir boyuta taşıdık. Ayrı şehirlerdeyiz bu yuzden bir aylık bir surecte goruşebilme imkanımız hic olmadı. Kendisi kucuk bir yerde buyumuş, eğitimi bana gore duşuk seviyede(bunların benim icin zerre onemi yok cunku onun kalbindeki iyi niyeti herşeyin onunde duruyor). Ben ise hem eğitim, hem buyuduğum yer gereğince onun gozunde sanırım kendisinden farklı şekilde gorunuyorum.
Kendisi zaman zaman mesajlara gec cevap verdi, bazen vermedi ben dellendim ama cok az sayıda bu olaylar. Ben de tezcanlıyım sanırım surekli bir atışma pozisyonuna giriyorum. Cok guzel iltifatlar ediyor, bana hitabı falan cok iyi ama ben onun gibi olamadım hic. İlk başlarda onemli değil ne zaman kendini rahat hissedersen o zaman diyordu ama son zamanlarda sanırım bunlara takılmış ki hic guzel konuşmuyorsun, cok soğuksun bu yuzden sana yaklaşmıyorum ben de diyor. Yapım bu dersen de boyle devam eder falan dedi.
En son da ben tatile gittim ve bu vatandaşın beni daha cok merak etmesi gerekirken merak eşiğini duşurdu ya da oyle hissettirdi, beni sosyal medyadan takip ediyormuş zaten orda paylaşıyormuşum falan geziyorsun zaten ne diyeyim ki ne dememi bekliyorsun gibi sitemkar konuşmalar yapınca en son ben de tamam artık hicbirşey deme dedim. Ve bir gundur de hicbirşey demiyor. Ben de telefon numarası haric butun sosyal medyadan kaldırdım onu

Sizden isteğim bana bu yazdıklarım neticesinde bir yorum yapmanız, cunku iş stresinden doğru duzgun hicbirşeyi yorumlayamaz hale geliyorum sacma duşuncelere burunuyorum. Uzun oldu şimdiden kusurabakmayın..