İyi akşamlar sevgili kk uyeleri hem bir nebze rahatlamak hem de gerek tecrubeler gerekse yaşanmışlardan tavsiyeler oneriler almak veruhuma iyi gelmesi yeni konumu acıyorum. Asıl akıl danışmak istediğim konu maalesef ailem evli değilim covid sebebiyle evdeyim. Gidebilecek yerlerim var evet ama kimseye yuk olmak istemiyorum hem hastalık yuzunden bilincli olmaya calışıyorum ve insanlardan uzak duruyorum diyebiliriz. O yuzden baş etmek ve yuzleşmekten başka carem yok. Şimdi durumu şoyle acıklayabilirim. Hem annem hem de babamla ciddi sorunlarımız var. Bunlar bir olaya bağlı değil genel hali bu. Psikoloji her zaman ilgimi cekmiştir. Ve sorunların cozmek icin bizzat farklı psikologlardan destek aldım. Hatta ilk once acaba bende mi bir sorun var diye testler goruşmeler.. sonunda herhangi bir bozukluğum olmadığına karar verildi. Bir nebze icime su serpildi. Ama ailemde ciddi sorunlar var. Genel olarak cok sinirliler ve her şeyde beni suclama eğilimindeler ama bunlar işte senin yuzunden kadar basit değil maalesef mesela ornek vericek olursam yere catal duştu bardak kırıldı sen beceriksizsin zaten okuduğun bolum de bir halta yaramadı seni kim alırdan tutun sen şişmansın yok oylesin boylesin uzar gider liste sadece bu da değil şimdi yaşım buyuk evet ama kucukluğumde bir kız cocuk olarak az şiddet gormedim sebepleri neler biliyor musunuz okumayı gec oğrenmem gibi şimdi duşunuyorum da kim dover ki kendi cocuğunu hadi sıgara icerken garip garip maddeler kullarken gorsem diyorum belki durterim ama yani o da sadece korkumdan benimki oğle değildi kotu alışkanlıklarım da yoktu odam dağınık olurdu mesela ole sudan sebeplerden.. Şiddet unutulur da soylenen sozleri asla unutamam hep cınlar kulağım. Şimdi geldim kac yaşına gidemiyorum da kaldım bu evde bir sene. Sudan sebeplerle kavgasız bir gunumuz gecmez. Kendimde de fark ediyorum değişimi daha saldırgan olmaya başladım. Kucuk eleştirilere iyi olanlara bile tahammulum yok. Şu yaşıma geldim bir kez bile ozur kelimesini kullanmadılar. Gerci duysam ne fayda neler soylenmiş her gun ya her gun... kilo alırım bu ne bole zayıflarım yok işte oran buran sarkmış. Kucukken insanların yanında yaparlardı hatırlarım da garip garip bakarlardı.
Kitaplar okudum bilir insanlara danıştım. Zehirli ebeveyn deniyormuş tam da bu duruma insanları yıllarca etkiliyormuş. O kadar doğru ki aile sana sevgiyi desteği vermesi gerekir ama gormedim ki ben. Hic bir defa iyi yapmışsın denmedi. Şimdi ise kişiliğime saldırılar devam etmekte eskiden dini kullanırlardı kendilerine gore hic duymadığım şeyler uydururlardı şarkı dinlemek gunah gibi dini inancımı kaybedeli oldu baya artık bunlar etki etmiyor ama kişiliğime yapılanlar ne yapmalıyım bilmiyorum. Konuşmaya calışınca kendini bizden ustun mu goruyorsun sen hicbir şeysin.. ortada bir bencillik goremiyorum ama bencil ve kişiliği bozuk ilan ediliyorum. Ve son zamanlarda aklıma takılan cok onemli bir şey var annem eskiden derdi sen bizim olmemizi istiyorsun ki yani ole bir duşuncem de yoktu sadece kacmak istiyordum o zaman anlam veremiyordum ta ki bu yıla kadar annem itiraf etti ben kucukken ailemin olmesini isterdim diye sonra dank etti. Beni kendi gibi goruyordu. Bunu niye soyledim cunku başka bir şey daha derdi SEN BENİ KISKANIYORSUN. Duşunuyorum lan acaba diyorum gercekten mi ama yok yani kıskanmıyorum da hic aklıma uyduramıyorum. Acaba benim mi kıskanıyor dersiniz ? Anne cocuğunu kıskanır mı diye duşunuyorum ama sonra şey dediğini hatırlıyorum işte geldin 20 yaşına bak işte geldin 22 yaşına sende yaşlanıcaksın 30a ne kadar kaldı ki... bir insan niye bunu der ki ????