Merhaba kızlar benim derdim cok buyuk daha oncede eşimin ailesiyle ilgili yazmıştım sorunum şuan eşim daha 1 senelik evliyiz ama adam nerdeyse ikinci aydan bu zamana kadar aynı işten gec geliyor zaten gelince de yemek yiyor telefondan kafasını kaldırmıyor yemekten sonra uzanıyor koltuğa yine telefonla ilgileniyor oyle uyuya kalıyor nezaman yatmaya gidiyoruz ozaman kalkıyor sorunca yorgunum uykusuzum diyor ama arkadaşları arasın kahveye cağırsın kosa kosa gidiyor haftanin 3-4 gunu kahvede gerisinde uyuyor delircem artık konuşamıyoruz beraber bisey yapamıyoruz hafta sonu gorebildiğimiz tek yer benm ailemin yanına koye onuda zorla goturuyor girmezsek yine koltuğa yatıp butun gun telefonla ilgileniyor ya oyun oynuyor ya video falan izliyor biyere gidelim desem yorgunum bi haftasonun var diye soyleniyor ne yapacagimi şaşırdım biseyi yapması icin bi kac kez soylemek zorundayım erteliyor herşeyi kac kez tartıştık ben butun gun evdeyim biz yeni evliyiz biraz olsn ilgilen biyerlere gidelim gitmesekte beraber zaman gecirelim diyorum olmuyor işten gelince bi uzanıyor bidaha coraplarını ben topluyorum yerden kıyafet almaya odaya gitmeye uşeniyor benden bekliyor daha bi cok sey tahammul edemiyorum artık