Kızlar ben ilac kullanmaktan cok korkuyorum. Bunun nedeni buyuk ihtimalle babamın gecirdiği rahatsızlık.
Babam yaklaşık 1 yıl once bir antibiyotik kullanmış,ben evde değildim o sırada,ilac ona alerji yapmış,vucudu ve ic organları şişmiş. İlkinde anlamadığı icin vucudu ciddi bir şekilde şişene kadar doktora danışmamıştı. Allah korudu son anda mudahale edildi ve aylarca bu nedenle panik atak hastalığıyla mucadele etti. Yaklaşık 3-4 ay once yine bir ağrı kesici icmişti ancak vucudunun reaksiyonunu kısa surede anladı ve 5 dakika icinde vucudu kaşındıgı ıcın doktora başvurdu.
Bu olaylardan sonra ben ilac icmeye cok korkuyorum. Bu reaksiyonlar nadir mi gorulur kızlar?
Dun buraya yazmıştım,vajinal mantar ıcın doktor bana ilac verdi.
FUNIT yazmıştı 4 adet kapsul var icinde. İlk ikisini sabah ictim,simdi kalan ikisini iceceğim ancak evde kimse yok ve olur da bir reaksiyon gosterirse diye korkuyorum cok

Yarında CİPRO 500 mg antibiyotige baslayacağım,ilacı kullanmam gerektiğini biliyorum. Kullananlar var mı kızlar,yan etkileri oldu mu. İnternetten okudum millet aspirin gibi yutuyor bu ilacları.
Bir de bu ilacın yanında BUSCOPAN PLUS ağrı kesici vermiş,gunde 3 tane yazmış. Benim gunde 3 tane icmem icin bir sebebim ağrım yok ki. Kas gevsetici olarakta kullanılıyormuş acaba antibiyotigin yan etkilerine karsı vermiş olabilir mi doktorum bu ilacı ? :26:
Cok korkuyorum kızlar,binbir dua okuyorum icerken. Korkularım yersiz mi ne dersiniz yardımcı olun lutfen...