Gecen gunlerde konu acmıştım biliyorsunuz mudurumle aynı ofiste calıştığım ve odada sigara ictiğine dair. Salı gunu sabah gittiğimde yanına da bir yancı almış odada sigara iciyorlardı (kendisini onceden defalarca uyarmama rağmen en azından yanına gelen kişi icmesin diye) odayı kahveye cevirmişlerdi. Ben de baktım adam uyarılarımı tınlamıyor yanındaki kişiye bağırdım burası kahve mi ne hakla sigara icersiniz diye o da bana sacma sapan tepkiler verdi mudur de sana şikayet et diyorum diye bağırdı.

Sonrasında ben bir ust amire gittim o ben uyarıcam dedi o arada sinirlerim boşaldı sinir krizi gecirdim revirde sakinleştirici iğne yaptılar. Boyle bir kac saat gecti revirde dondum tekrar iciyordu bana da hicbir şey olmamış gibi bir şeyler soyluyor şunu yap şunu yap diye bir de suratına bakmıyorum diye bağırdı ben de ona bağırdım cunku dediğim gibi insanın uzerine gel gel herkesin bir dayanma noktası yok mudur arkadaşlar ? Bu defa bana hakaretler etmeye başladı ben senin hem amirinim hem baban yaşındayım terbiyesiz dedi bunları herkes duyuyor koridordan gecenler vs . Ben de ona dedim ki siz benim nerdeyse dedem yaşındasınız bırakın babayı ama 18 gibi davranıyorsunuz mudur gibi davranın ilkokul arkadaşım gibi değil o zaman dedim, misafirim varken bana nasıl boyle dersin bir suru şey dedi ben de ona dedim ki ; size misafiriniz varken iki kişi sigara icmeyin cok duman oluyor diye defalarca uyardım dalga mı geciyorsunuz dedim bana yoo uyarmadın ki diyor (şaka gibi).

Ertesi gun ben bir şekilde genel mudurun ozel kalemine ulaştım bizim bir ust amiri aramış beni odasına cağırdı tamam icmeyecek ama o senin mudurun saygılı ol vs dedi ondan izin al dedi ben sinir krizi gecirdiğim gun ona soylemeden bir ust yetkiliden izin aldım cunku adam yuzunden sinir krizi gecirmişim bir de ondan izin al denmesi bana karşı cok buyuk baskı değil mi arkadaşlar, ustelik uyarıldı sabah geldim yine sigara iciyor videoya cektim sizi ihbar edicem dedim bana diyor ki daha mesai başlamadı şaka gibi napim ben bu durumda.

Daire başkanı bana dedi ki o emekli olacak 2 ay sabret ama bu durumda ben onun yuzune bile bakmak istemiyorum kaldı ki izin almak vs ve uyarından ziyade resmi bir işlem istediğim icin yazılı dilekce vermeye karar verdim, ama dilekce verirsem ust kadro da bana tepki alır diye bir miktar gerginim

Not: Daire Başkanına karşı da beni suclamış işte başkasının yanında bana boyle yaptı diye ama başkası yokken uyardım zaten ben onun oncesinde kac kez. Yalan soyluyor bir de yani hem şikayet et diye o kadar diretince ben şikayet edersem mert olur sanmıştım ama yalanlar soylemiş bir suru.