En sonda QUIZ'İn blokeleri başlaması sonucu, eskilere doğru bi duşundum. Daha once music nationsa gelen ardından fredoom ve adsenselere gelen blokelerin ardından. Şimdide quize gelmesini tek nedene bağlıyorum.

Partnerlere odenmeyen ucretler gercek olabilir. Biliyorsunuzda adsenselerde sorunlu kanal yuzunden işleme girmeyebiliyor. Bir zamanlar diyorduk music nations odemiyor, freedom siliyor. Aynı icerik aynı video quiz neden oduyor. Sorarım size, o zaman bu kadar spamcı varmıydı quizde. Az da olsa vardı. Ama ne oldu. Aşağıdaki neden googlenin politikasında acıkca mevcuttur.

**Sahte izlenim, beğeni, abone gibi durumlar googlenin botlarına yakalanırsa odeme yapılmaz.

Google partnerlerde cokca bu durumu sezince o kanallara neden odeme yapsınki. Reklamlara tıklanmış olabilir. Ama adwords kullananlar bilirki ay sonu yada gunsonu baktığımızda reklam verdiğimiz bazı ucretler bize geri iade edilmiş, peki ne adı altında.

--- GECERSİZ TIK ADI ALTINDA --

Gecersiz tıkdan dolayı yayınladığımız reklam ucrete bize iade ediliyor. Bu politikadan dolayıda sahte izlenim abone vs yyapan arkadaşlar butun sucu size atıyorum.

Adamlar diyorki bazı odemelerimiz eksik yatmaya başladı. Haklılarda bu sahtecileri temizlemedikten sonra hangi networka girerseniz girin bloke gelir.... Adamlar da derki artık kapanan kanallara odemiyelim der durum boyle.
== UNUTMAYIN CEYO CANDIR ==