Merhaba arkadaşlar canım aşırı sıkkın canımı daha fazla sıkmadan yorum yaparsanız iyi olur.
Gecen actığım cinsellik başlıklı konuyu biliyorsunuz bir bilmeyenler girip konuma bakabilir.
Bir coğunuz acık acık konuş demişti. Evet arkadaşlar konuştum ve aldığım cevap sen bir sapıksın cinsellikten başka bir şey duşunemiyorsun. Biz makina değiliz hergun pilav mı yenir gibi sacma sapan konuşmalar yaptı. Bende cıldırdım tabi.. Actım ağzımı yumdum gozumu. Sen isteksiz bir erkek olabilirsin ( asla kabul etmesede) ama ben istekli bir kadınım ve ne yazıkki sende bana yetmiyorsun dedim.
Vay efendim kızım hasta kafam dolu sabaha kadar uyumuyorumlara kadar gitti. (Yoo aslında kafayı yastığa koyar koymaz uyuyor.)

Hazır dolmuşum dedim her yerden girdim. Son konuşmamız beni boyle beğenmiyorsan gidebilirsine dondu konuşma. Gideceğimi soyledim ama kızımın durumları arkadaşlar....

Dun asıl bomba tartışma oldu. İlk once nerelerden patlak verdiğini şoyle bir ozetleyeyim. Kızım 2 ameliyat gecirdi ve o 2 ameliyatta birbirinden riskli ameliyatlardı. Cunku ağır kalp hastası. Bana kabile gibi yıkılan ailesinden kimse yoktu yanında. Benim abim hergun geldi gitti ailem 3 ay boyunca yanımda kaldı. Uzak memlekette olmalarına rağmen. Neyse eşimle abimin arasında satış icin vekalet alma durumu oldu. Abimden istedi. Abimde sabah erkenden kalkıp oğlen 4e 5e kadar calıştığı icin bir turlu fırsat bulup veremedi bu konu oyle askıda kaldı.

Eşim hergun başıma kalktı.Bir vekalet istedim abinden. (Ki vermek zorunda değil)
Guvendim, insan yiğeni icin verirdi. Sonucta bu satışın kÂrı yiğenine gidecekti. Bizim cok paraya ihtiyacımız var biliyorsun. Bunu bile bile Bi taraflarını sağa sola vurdu. Bak o gunden sonra aramıyor da beni ne yavşakmış, ne karaktersizmiş diye her Allah ’ın gunu konuştu.
Benim ailem boyle benim ailem şoyle. Ulan dedim cocuğun oluyordu senin ailen neredeydi. Sen Bi vekalet icin abimin onca iyiliğini yoksaydın.

Neyse bunlar bu olayın uzerine bayağı bir sure konuşmadılar. Abim de alınmıştı cunku işi duşunce arıyor diyordu.
Dun abim aradı telefonla konuşuyoruz. Eylulun ameliyat tarihi bu hafta belirlenecek onu falan sordu. Neyse ver enişteyle de konuşayım dedi. Telefonu almadı ben onunla konuşmuyorum “s**sn gtsn ” gibi bir cumle kullanınca şarteller attı bende.
Zaten canım sıkkın eylulun ameliyatı yaklaşıyor, eşimle aramız yok. Ailesi ozellikle annesiyle aram yok. Aşırı dolmuştum patladım.

Şu yaptığın hareket herşeyden once benim şahsıma hakaretti. İnsan usulun de olsa alır dargınsan dargınım der, tavırlıysan tavır yapar. Ama bu yapılmaz dedim. Ben senin hatrın icin ailenin her bir ferdine ayrı ayrı katlandım. Ama bundan sonra oyle bir dunya yok. Aynı muameleyi bende yapacağım dedim. Baktım abime hakaretler ediyor. Bende onun ailesine saydırdım. Dedim şu yaptığını babam duysa herşey daha kotu olur. Oda kral duysun umrumda değil dedi. Olaylar iyice uzadı. Ondan ve ailesinden ne kadar bıktığımı ve bunun da son nokta olduğunu bu evliliği bitirmek istediğimi soyledim.

İlk yapamaZsın oyle bir dunya yok falan diye engel olmaya calıştı. Sonra cocuğu bırak nereye gidersen git dedi. Tabiki cocuğumu bırakmadım. Kuzumu benden ayırman icin beni oldurmen gerekiyor dedim. Beni yorma kendini oldurebilirsin dedi pişkin pişkin. Meğer sen ne fenaymışsın, bu kactır gitme lafını kullanıyorsun. Senin gibi kadın olmaz olsun falan gibi konuştu. Olay biraz ilerleyince itişme kalkışma oldu. O arada kızım uyandı bize bakıyor korkak korkak.

O kadar uzuldum ki o bakışlarından. Kızım canıyla uğraşırken bizim bunu yapmaya en azından şuan hakkımız yoktu.
Pazartesi yada salı gunu ameliyat gunu belli olacak. Tum işlemleri burada ve İstanbul ’daki doktorlardan başka kimse kızımın ameliyatlarını yapamaz. Cunku her bir ameliyatı birbirinden riskli. Hem bana hem babasına ihtiyacı var. Gitsem bile ailem başka bir şehirde.
Kızım icin gidemedim arkadaşlar. Yapamadım....

Ama bu evlilik benim acımdan bitik bir evlilik. Cunku ne duygusal ne cinsel hicbir paylaşımımız yok. Bu son olaylar da tuzu biberi oldu. Eşimi de gormek istemiyorum ama şu donemlerde bir arada olmak zorundayız. Eve gelme dedim dun gece geldi hicbir şey yaşanmamış gibi sırnaşmaya falan calıştı. Tabiki karşılık vermedim.Bu konu boyle havada asılı kaldı.

Ama ne yapacağımı bilmiyorum arkadaşlar. Aşırı soğudum herşeyden. Kaosun icerisindeyim bana akıl verin lutfen.