13yıldır bir şirkette calışıyorum . Eskiden cok iyiydik aile gibi ama şu onumuzde 8yıl sonra sozleşmeleri koydular ben imzalamak istemedim eski calışanlar imzalamak zorunda değil bende imzalamadm cıkmam icin ellerinden gelen her psikolojik mobingi uyguladılr haksızlığa ugradım o kadr yılım var tazminatım var diye sustum. Neyse kızlar işin ozu son yaşadığım haksızlığı anlatmak istiyorum ben 3ay once evlendim. Bu pandemi doneminde şirket işyerinde ki butun kadınları izne yolladı dolayısıyla benm 2020 yıllık izinler bitti. (İznim bitmeden yoneticime nikahım olacagını izne ihtiyacım olacağını soylemiştim)Son haziran ayında nikahım olacak bende iznimn bittiğini soyledim ve bana izin verdiler sen git hallederiz dediler . İzinden donduğumde ortaklardan biri ile konuşuldu (4ortak) haziran idari izin sayılacak dendi eyw teşekkur ettik fln . Diğer ortak bu durumu komple değiştirdi ve -16 gun fazla kullanmışm 2021 den kesilecek dedi eee boyle boyle dendi ama konustuğumda maalesef dendi . Acayip sinir oldum bu zamana kdr her şeylerine eyw dedim her dediklerine fln ne sozler verildyse tutulmadı. Diğer kızlar yonetici konumunda gidip soylesem patronlardan yana olurlr sinsiler cunku. Bende kac gunden beri surat asıp duruyorum onlara karşı işimi yapıyorum ama cok belli zoraki yaptıgım diğer arkadaşlarla gulup eğleniyorum ama patronlardan biri geldiği zaman sus pus duymazlıktan geliyorum