Herkese merhabalar hanımlar icimi dokup fikir almak istiyorum..

5 bucuk senelik evliyim bir oğlum var. Kv ile altlı ustluyuz arada geliyorlar. Oturduğumuz yer dar havasız bir yer evim baya kucuk cocuğuma ayrı oda bile yapamadım. Neyse eşim buyuk bir şirkette calışıyor 7-8 bin gelirimz vardır.oldujcada birikimimiz var.ama eşim aşırı kararsız ve cok ince hesaplar yapar bişey alırken. Ben calışırken Allahtan son model bi araba aldırdım da o yatırım oldu. Maaşını tlde tutar ben dolar Euro vs yap derim kendi hayatta yapmaz işi cok yoğun ve stresli. Neyse ilk evlendiğimizde ben ayrı ev alalım veya kiraya cıkalım demiştim o burda oturalım dedi. Kabul ettim. Ama surekli ev alalım ev alalım kac kere ev baktık icimize sinmeyen oldu eşim korktu bazısından da bu kadar kredi cekmem ben dedi. O zamanlar 100 bin krediden kacarken şimdi 300 binlere cıktı. Neyse iş kurmak istedi tamam dedim onda da kredi cok cekeceğim dedi vazgecti tekrar ev alalım dedi bu sefer kredilerr arttı . Bu sefer tekrar iş kuracağım diyor . Artık bu son dedim secimi yap ben ev alacağım karar vermezsen. Ben cocuğumu bu şartlarda buyutmek istemiyorum her gun bu yuzden kavga ediyoruz elimde imkanlar var ama oyle duruyoruz . Bizde sonra ben evlenen bizden az maaş alanlar ev sahibi oldu. Benim pasif eşim hala karar verecek . Baş ağrısından uyuyamıyorum artık. İnsanlarında dline duştuk siz hala karar veremediniz mi senin eşin alamaz vs diye . Her akşam eşimle kavgamız var hemen hemen. Yarın tekrar iş kurmayla ilgili bi yerle konuşacak sonuc cıkmazsa ev bulup aldıracwğım
ben ağlayınca da kusuyor kızıyor bana sene başında mayısa kadar taşınacağız dedi. Taviki olmadı. Şimdi de Aralık diyor yine inanmıyorum.
(Bu arada bu evden cıktığımzda kirası bize kalacak)
Bişey alırken on kere duşunur. Arabayıda benim iteklememle aldı.
etrafıma bakıyorum eşimle aynı maaşı alanlar iyi guzel şartlarda yaşarken ben niye boyleyim diyorım.
Evim hic hava almıyor esmiyor bile karşımdakiyle 2 araba mesafesinden daha az var.
bu arada elimizde 700 bine yakın para var arabayla birlikte tabi.

ben ne yapayım da artık almak zorunda kalsın ağlıyorum kusuyor konuşuyorum yeter diyor.
Al diyorum ben o kadar faiz odeyemem diyor. İş kur diyorum onda da şu kadar para lazım diyor. Oğlum da aşırı yaramaz cocuk ve uyumuyor bunalıma girdim resmen.iş arıyorum inş yakın zamanda bulurum da kafamı oyalarım