Kimseye anlatamıyorum ben 1.5 yıllık evliyim kacarak evlendim eşimle evlenmeden once ankaradan kız kardeşi geldi bir kızı var boşanacakmış bende durumuna uzulmuştum eşim askerdeyken onu aradı ve sevgilin nerde biliyor musun boynu acik dar giyinip ( yanlis anlaşılmasın) pazarlarda geziyor kendi gozlerimle gordum demiş bende tesetturlu biriyim eşim beni aradı o zaman evi temizliyorum bana durumu anlattı ben de ablanı konferansa al sesimi cıkarmayacam onu once konuşsun yeminler ediyo o bize gore değil falan diyor sesimi cıkardım utanmiyormusun ıftira atmaya dedim sen git ona inan ablana değil diyip telefonu kapattı eşim tabiki bana inandı orda anladım gorumcemin yalanci olduğunu
Neyse evlendim falan kaynanamdla aramızı bozmaya calıştı kayinpederimle aramı bozmaya calıştı (birlik oturuyoruz 7 kişi) bi kaynım bi eşim o salak ne derse desin biz seni biliyoruz dediklerinde cok şukur dedim
Eşimle yanlız kaldığın benim hakkımda eşime cok yuz veriyorsun yarın bir gun tepene cıkar demis(eşim benden bisey saklamaz) sesimi cıkarmadım eşim evden kovucakdi izin vermedim gunah yuvası yıkılmış dedim bu se kışın azar denen uygulamadan asker sevgili yapmış (bundan once de cok yapmisdi) cocuk onu cağırmış yanına gitme dedim guvenme falan ev kiralayıp beraber olmuşlar
Şimdi nasıl ailenin yuzune bakicaksin en onemlisi kızının yuzune nasıl guluceksin dedim of pişman etme anlattigama niye oyle soyluyorsun dedi bir aya kalmaz ayrılırsın cunku o asker 23 yaşında sen 28 dedim ve dediğim gibi oldu 1 ay sonra ayrıldılar askerlik bitti
Bir daha sevgili yapma cocuğunu duşun tekrar bi yuva kur ya da yatırım yap gelecegine dedim ama anlamıyor her 2-3 gunde farklı sevgilisi oluyo napacagimi bilmiyorum kendime dert yaptım cok zoruma gidiyo yaptığı o kadar kotuluğe rağmen gunahım geliyo herkese akıl veririm kendime faydam yok akıl verin kızlar