Biktigim şahıs abim..
Bir insan ne kadar dert acabilir? Daha başımıza neler getirecek merak ediyoruz.
Gecenler de buraya yazdım, abim ablam ile olan bir tartışmada evi terk etti gidip ev kiraladı 3 ay sonra eve geri dondu. 1.5 2 hafta once anneme bir icra kağıdı geliyor ki 15.000 tl odeme yapması gerekiyor. Cunku zeki gecinen abim senet imzalamış. Neyse cozulmesi icin uğraşıldı eşimle ben gidip emlakcıyla konuştuk eşim avukatlarla falan goruştu ama eninde sonunda o 15.000 annem tarafindan odendi.
Dun eşim aradı eve biraz gec geleceğim abinle emlakcıya gideceğiz başka borc alacak var mi diye konuşacağız dedi. Bana sacma geldi ama yine abimin bir mantıksızlığı sandım sustum. Sonucta 15.000 odedin daha ne borcun olabilir değil mi?
Neyse baya gec olunca eşimi aradım nerede kaldın diye sen korkma sakın stres yapma kavga cıktı karakola gidiyoruz dedi bu arada bende 37 haftalık hamileyim. Sonradan bir oğreniyorum ki adamlar da 5000 tl lik bir senet daha var onu almaya gitmişler, adamlar senet yok kayıp demişler ve tartışma cıkmış emlakcı arkadan pompalı tufek cıkarmış eşim abime kac demiş abim kacmış benim salak eşim de daha durun sakin olun konuşması yapıyormuş adam tufekle eşimin peşine duşmuş bu defada.
Ben tabi evde salya sumuk ağlıyorum, ablam yurek yemiş olmalı ki bu adamları boyle bırakmayacağız avukat bulun asla pes etmeyeceğiz minvalinde konuşmalar yapıyor. Bende adamlar belalı gormuyor musun nasıl basedecegiz diyorum ama anlatamıyorum. Kocana soyle sakın şahit falan olmasın diyor bana artist artist, bir canımız var onu alırlar en fazla diyor.
Bende ben bu adamın cocuğunu taşıyorum siz farkında mısınız sizin icin onemli olmayabilir ama benim icin onemli o can dedim.
Ya dunden beri goz yaşlarım dinmedi. O kadar uğraştık ettik ama bu olan uc noktada bir şey.
Bir de ustune onlar kendilerini haklı goruyor. Diğer ablam yurtdışında tuzu kuru, tabi siz korktukca ustunuze gelirler diyor onlardan birinin kocasının başına gelse bu iş ortalığı ayağa kaldırırlar.
Bikmakta haksız mıyım allah aşkına?