Hamileyim 9.haftanın icinde
Gecmeyen mide bulantılarım yuzumden hayatım felc oldu. 2 evladım var onlarla bile ilgilenemez oldum. Zaruri ihtiyaclarını zorla yapıyorum. Eşim evde olduğu surece cok destekci ama olmuyor.. Benim yaptığım gibi yapamıyor. Evi b*k goturuyor!
Mutfak deseniz bir gun iyiyse 10 gun berbat durumda. Bulaşık kalan yemekler derken kokudan hic giremiyorum
Buzdolabını acamıyorum anında istifra ediyorum. Ne olacak boyle kızlar başa cıkamıyorum bu durumla kalkıp bir şeyler yapmak istiyorum olmuyor!
Psikolojim cok bozuldu. Annemler gelemezler kendi dertleri cok eşimin ailesi cağırsak gelir ama onlarla da gecmişte yaşadıklarımdan kaynaklı ben kendimi bırakamıyorum. Lafını yapacaklarını biliyorum. Bana bir cozum uretin ne olur

Sırf mutfak bulaşık temizliği ve yemek icin birini almak isterdim ama kime guvenilir gercekten işe yarar mı bilmiyorum.
O kadar kotuyum ki cok istediğim hamileliğimi ağlayarak geciriyorum. Dun bebeğimin hareketlerini gordum cok şukur iyi ama ben ona bile sevinemiyorum cunku Yanımda olan iki evladım var bana muhtac ama ben ac karnımı doyuramıyorum şu an !
Eşim olur eder diyor ama bir yerden sonra o da artık hayata donmemi istiyor. Ben hayata donmek istiyorum. Biliyorum bir ben değilim ama oyle icimi dokmek dertleşmek istedim.
Okuyan herkese teşekkur ederim