Oncelikle hepinize iyi haftasonları
Arkadaslar evlendim yuvamı kurdum ama hala kendi ailemle yasadıgım problemleri yuzunden kendi mutluluguma bile odaklanamıyorum
Daha oncede abim ve yengem icin actıgım konular var ama kısaca bahsedeyim
Abim anneme ve bana cok duşkun ve bu gercekten itici bi şekilde cok fazla
Abimi cok seviyorum ama bizi herşeyden ustun tutuyor ve bunu sureklide dile getiriyor
Bu durumda yengemi cok rahatsız ediyor. Bu sebeple bir cok kez tartıstılar kavgalar ettiler ve annemde bende bu durumda ne yapacagımızı sasırdık.
Mesela en kavgalarından bir ornek vereyim ;
abim benim dugunumde cekildigimiz bir fotografı “melegim” diye paylasmıs. Ben gormedim bile paylasımı. Yengemde senin melegin oysa onun yanına git benim yanımda ne işin var tarzında konusmus, abimde sen kardesimi kıskanamazsın demiş oyle az buz degil buyuk kavga cıkmıs bagırıslardan eve polis gelecek sekilde.
Şimdi annemde bende artık onların kavga sebepleri olmalarından utanıyoruzda uzuluyoruzda. Abimi karsımıza alıp yapma etme kadın haklı kendini degersiz hissediyor boyle yapma surekli anam bacım deme dedigimizde oldu. Artık sizinle ugrasmak istemiyoruz kavga edip bizE gelmeyin dedigimizde. Birinciyi dedigimizde abim sizi benden koparmaya calısıyor diyor tekrar kavga ediyolar ikinciyi dedigimizde yengem bizi umursamıyolar takmıyolar diyor yine kavga ediyorlar .
Allah askına biz napalım?
Annem artık bu konu ikisininde psikolojisini bozmus diyor . Gercektende oyle abim bana canım dese o senin canın zaten diyor yengem.
Yengemde bana sacların duzelt dese kardesime duşmanlıgından yapıyosun diyor abim.
İkisinin en buyuk problemleri olmak bizi cok uzuyor annem zaten hasta bi kadın
Evlilik terapistine gidin demiş en son ama işte ikiside cok inat.
Goruşmemekte cozum olmuyor maalesef napalım bi akıl verin