Merhabalar Kadınlar Kulubu'nun akıllı kadınları...

Etrafımda ne yazık ki beni doğru yonlendirebilecek birileri olmadığından buraya konu acmak ve birbirinden değerli fikirlerinizi almak şart oldu.

Son zamanlarda zihnimi meşgul eden ve surekli araştırmama sebep olan bir konu var. Araştırdıkca farklı secenekler cıkıyor karşıma ve beynim karman corman oluyor ve nasıl bir yol izlemem gerektiğini bilmiyorum. Boşanma aşamasındayım ve 3 bucuk yaşında bir oğlum var. 38 yaşındayım evlenmeden once on muhasebe alanında bir iki iş deneyimim oldu lise mezunuyum bu arada ama yaklaşık 7 yıldır calışmıyorum. Tabi bu 7 yılda bildiklerimi de unuttum. Bir yerden başlamam, ayaklarımın uzerinde bir evladım olduğu icin sağlam bir şekilde durmam gerekiyo ama ne yapacağımı bilmiyorum. Oldukca hırslı ve ozguvenliyim bu konuda bir problem yok ama 38 yaşında olmak ve sıfırdan hayata başlamak ve ne yapacağını bilememek biraz urkutuyor beni. Ucretli sertifikalı meslek edindirme kurslarına kayıt olmayı duşunuyorum lakin hangisinden gercekten verim alacağımı bilemiyorum. Guzellik uzmanlığı mı, bilgisayarlı on muhasebe mi, hasta kabul elemanlığı mı? Hangisinde iş bulmam daha kolay olur? Ya da onerebileceğiniz başka secenekler varsa gercekten bir meslek sahibi olup calışabileceğim seve seve fikirlerinize talibim. Yani sizden kadın dayanışması ve biraz gaz bekliyorum acıkcası. Şimdiden teşekkur ediyor, değerli yorumlarınızı bekliyorum... Kullerimden yeniden doğabilir miyim?