Merhaba, ben yaklaşık 1 aydır kendi memleketimden bir genci tanıma yolundayım. Cok iyi hissediyorum ona karşı, o da duygularını cok belli edebilen biri olmasada(oğlak burcundan oturu) bir tartışma da sorunda alttan alıyor, beni ozlediğini yazıyor. Konuşmaları ciğ durmuyor yani cok nadir duyuyorsun ağzından sevgi sozcuklerini ve cok icten hissettiriyor. Yani surekli edebiyat yapan tiplerden değil. Bu benim icin onemli bir unsur. Neyse bu sevgili arkadaşımız benim tam evlenilecek kız olduğumu bana karşı guzel şeyler hissettiğini soyledi. Ama benim korkularım var, kendisi futbolcu, aynı zamanda turistik bir firma da turistlerle surekli ic ice calışıyor, yurt dışına cıkması gerekebiliyor, aynı zamanda şehir dışına surekli maclara gidiyor. Kadınlı erkekleri ekipleri var. Gecmişte ona ilgi duyan turist bir kızla ulkesine gidene kadar ilgilenmiş, gezdirmiş tozdurmuş 1 hafta, aralarında da herşey olmuştur.. Daha once cinsel birliktelik yaşamış askerden geldiği yıllarda yani bi 7 - 8 yıl once. O zamanlar cahillik donemindeydik arkadaş ortamlarimiz iyi değildi diyor. Şimdi namazıma başlayıp guzel bir hayat istiyorum diyor. Benim işim gereği farklı şehirde yaşamamız gerekebilir. Ben seninle her yere gelirim birtek annemi kabul etmen lazım benden başka kimsesi yok diyor. Kafam gercekten cok karışık. Cok kısa surede farklı bir bağ oluştu. Bu sebeplerle olamaz diye duşunurek cok bitirdim bazen o bazen ben hep geri geldik. Onu bir turlu aklımdan cıkaramıyorum. Ama mutlu olacağımdan da emin değilim? Sizce ilerde bu aktif hayatıyla beni uzer mi? Yeniden yanlış yapar mı dersiniz? Siz olsanız ne yapardınız?
Hepinize cok teşekkur ederim.