Merhabalar. Eşimle unv den tanışıyoruz 3 yıldır evliyiz 10 aylık bi kızımız var. Cok sorunlar aştık ailesel vs.. bugune kadar en buyuk sorunumuz eşimin fazlasıyla asosyal olmAası. 8 senedir birlikteyiz bugune kadar yaptığımız tum etkinlikler benim zorlamamla oldu. Hep soz veriyorum değişecem dedi biraZ ilerleme kaydedip eski haline geri dondu. Hic arkadaş edinmiyor edinse dahi yakın ilişki kurmuyor mutlu olduğu tek şey enstruman calmak. Ben ise artık evde aynı şeyleri yapıp durmaktan sıkıldım usandım. Bir parka cıkarken bile acaba gitmesek mi diye gozumun icine bakıyor. Unvte de bu kadar değildi.
Son zamanlarda daha cok artık. Bana karşı hep saygılı bu gune kadar beni şaşırtacak bişey yapmadı. Ama ben artık hayatımda ki insanla anılarım olsun istiyorum. Ne yaptıysam duzelmedi aşamadı bu durumu. Konuştuğumuz zaman bana yardımcı ol bende duzeltmek istiyorum bu durumu diyor ama nasıl yardım edeceğimi de bilmiyorum artık. Onu bişeylere zorlamak istemiyorum mutsuz olacağı rahat hissetmeyeceği yerlere zorla goturemem ya.ama ben artık hayatımı dort duvar arasında gecirmek istemiyorum.yasadığımız yer de tanıdığım biri yok. Acıkcası kendimi cok yalnız hissediyorum. Bu durumu benden başka yaşayan var mı ya da gercekten bi onerisi olan? Şimdiden teşekkurler